Τελευταια Νεα

10 Μαΐ 2015

Βαθμός στο Κομπότι και τώρα το παιχνίδι στην έδρα της



Η Α.Ε. Μεσολογγίου σε ένα παιχνίδι που έχασε πολλές ευκαιρίες αναδείχτηκε ισόπαλη 0 – 0 στο Κομπότι με τον τοπικό Σκουφά και πλέον έχει τρία παιχνίδια στην έδρα της για να αποκτήσει προβάδισμα ανόδου στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου προσπάθησε να πιέσει τον αντίπαλό της, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες απέναντι στο Σκουφά που προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Γκάτσης, Βαβάτσικος, Δερβίσης και Γαβρίνας είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν, όμως άλλοτε η αστοχία και άλλοτε ο τερματοφύλακας Παπαχρήστος δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 60ο λεπτό για μαρκάρισμα του Θεοδωρίδη στον Κυριάκη.

Το φιλμ του αγώνα:

σουτ για την ΑΕΜ με το Δερβίση, με την μπάλα να περνάει άουτ.
10΄ σεντρα Λύτου, κεφαλιά του Νταλάκα, μπλόκαρε ο Δουλιώτης.
19΄ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα του Θεοδωρίδη στην καρδία της άμυνας του Κομποτίου, σουτ του Γκάτση με την μπάλα να βρίσκει σε σώμα αμυντικού.
24΄ σουτ του Βαβάτσικου μπλοκάρει στην γωνία του ο Παπαχρήστος.
28΄ καθετη μπαλιά του Βαβάτσικου για το Γκάτση, θα προλάβει και θα βγει έγκαιρα και θα μπλοκάρει ο Παπαχρήστος.
37΄ ατομική προσπάθεια του Βαβάτσικου και σουτ, με υπερένταση και τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ ο Παπαχρήστος.
45΄ σουτ Ντζιμάνη με τη μπάλα να περνάει άουτ.
55΄ μεγαλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, φάουλ Μιχαλόπουλου στο πρώτο δοκάρι, πλασέ του Δερβίση εκπληκτική απόκρουση για ακόμα μια φορά του Παπαχρήστου σε κόρνερ.
60΄ εντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους στον κ. Πουλημά για πέναλτι, σε ανατροπή του Κυριάκη από τον Θεοδωρίδη.
63΄ τεραστια ευκαιρία για την ΑΕΜ, κάθετη μπαλιά του Ντζιμάνη με αποδέκτη το Γαβρίνα, από θέση τετ τα τετ θα πλασάρει άουτ.
69΄ ανατροπή του Νάσιου και ο κ. Πουλημάς έδειξε το σημείο το πέναλτι αλλά ο πρώτος βοηθός Σκορδίλης υπέδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει άουτ στη σέντρα του Τσίρου.
87΄ πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΜ, εκτέλεση φάουλ του Βαβάτσικου, κεφαλιά του Γκάτση την απόκρουση του αγώνα από τον Παπαχρήστο σε κόρνερ.
  
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Γιώργος Γιάννος): Παπαχρήστος, Λύτος, Καψάλης Μ., Τσόλκας, Πέτσας, Νάσιος, Τσίρος (87΄Αντωνίου) , Θεμελής (82΄Νταλάκας Α.) , Μήτσιος (46΄Κυριάκης), Νταλάκας Γ., Τσιφλίδης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Αντωνόπουλος, Πασπαλιάρης Γ., Κοκώνης, Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος, Γκάτσης, Γαβρίνας (79΄Πασπαλιάρης Ι.) , Βαβάτσικος, Δερβίσης (75΄λ.τ. Νικολόπουλος).

πηγή: sportsnow.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.