Τελευταια Νεα

19 Μαΐ 2015

Οι λόγοι του «διαζυγίου» με Χάβο



Το διαζύγιο του Παναιτωλικού με το Μάκη Χάβο μετά από 2,5 χρόνια ήταν το μεγάλο θέμα της ημέρας και ο δημοσιογράφος του olatagoal.gr Μπετίνο Αλαχούζος αναζήτησε τους λόγους που έφεραν το «διαζύγιο».

Οι σημαντικοί λόγοι που οδήγησαν τις δύο πλευρές στην απόφαση να σταματήσουν τη συνεργασία τους φαίνεται πως είναι δύο.

Ο πρώτος είναι οικονομικός με την πρόταση που έγινε στον πετυχημένο Έλληνα τεχνικό να είναι μικρότερη από αυτή που είχε στο φετινό του συμβόλαιο. Η πλευρά του Παναιτωλικού τονίζει ότι σε μια δύσκολη οικονομική εποχή δεν υπήρχε η δυνατότητα μιας μεγαλύτερης οικονομικά πρότασης και ο Μάκης Χάβος δε συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε.

Ο δεύτερος είναι η συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών με ίδια αποτελέσματα και αν γίνεται καλύτερα. Είναι δεδομένο πως και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν αν συνεχιστεί η συνεργασία τους να βρεθεί η ομάδα ένα σκαλί ψηλότερα την επόμενη χρονιά. Από την πλευρά του Παναιτωλικού λοιπόν υπήρχε η επιθυμία να προωθηθούν νεαροί παίκτες από τα «σπλάχνα» της ομάδας, να πάρουν συμμετοχές και να γίνουν μέρος μιας ομάδας που και την επόμενη χρονιά θα έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και θα έφερνε παρόμοια αποτελέσματα με της φετινής χρονιάς. Ο Μάκης Χάβος θεωρούσε πως κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο, σε συνδυασμό με την αποχώρηση βασικών στελεχών της ομάδας και το καινούριο σύνολο θα είχε λιγότερες πιθανότητες να βρεθεί στην εξάδα την επόμενη χρονιά.

Φυσικά φαίνεται πως υπάρχουν και άλλα σημεία που οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία, όμως οι κύριοι λόγοι που παρουσιάζονται ήταν οι δύο που προαναφέραμε και αποτέλεσαν τα «αγκάθια» που έφεραν το «διαζύγιο».
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.