Τελευταια Νεα

11 Μαΐ 2015

Πάλη: Χάλκινο ο Παπαδόπουλος


Με επιτυχία για τους Αγρινιώτες παλαιστές έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος 2015 στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμπάκας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν ανάμεσα σε 130 περίπου αθλητές και αθλήτριες των Λυκείων της χώρας την Τετάρτη 06-05-2015. Φαίνεται πως φέτος είναι η χρονιά του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου αφού μετά τη διάκριση της ποδοσφαιρικής του ομάδας, ο μαθητής του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ κατέλαβε την τρίτη θέση και πήρε το χάλκινο μετάλλιο ( \και τα προνόμια του ΥΠΑΙΘ) ανάμεσα σε 12 αθλητές της κατηγορίας των 66 κιλών της Ελληνορωμαϊκής πάλης .

Σημαντική ήταν η παρουσία του ΒΑΡΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ μαθητή του 1ου ΓΕΛ Αγρινίου , που αγωνίστηκε με πείσμα και αυτοθυσία αλλά ήταν άτυχος και κατάλαβε την 6 θέση ανάμεσα σε 18 αθλητές της κατηγορίας των 74 κιλών της Ελληνορωμαϊκής , όπως και του μαθητή του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου ΤΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ και του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου ΚΑΤΣΟΥΠΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που αγωνίστηκαν με μεγαλύτερους και βαρύτερους αθλητές και δεν κατάφεραν να πλασαριστούν στα μετάλλια στην κατηγορία των 96 κιλών Ελληνορωμαϊκής πάλης.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής και συνοδός τους κ. Θεοδωρόπουλος αφού βγήκε πέρα με καλό τέλος μια πολύ δύσκολη αποστολή. Όλοι οι εμπλεκόμενοι στο πρωτάθλημα αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Λυκειάρχη του 1ου ΓΕΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ κ. Μάλαινο Φώτιο και τον Λυκειάρχη του 2ου ΕΠΑΛ Αγρινίου κ. Φλωρόπουλο Αθανάσιο για την υποστήριξη των μαθητών τους στην διοργάνωση αυτή. Ελπίζουμε του χρόνου η αντίστοιχη αποστολή να είναι πολυπληθέστερη και με περισσότερες επιτυχίες.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.