Τελευταια Νεα

31 Μαΐ 2015

Τοποθετήθηκε για το θέμα Αποστολίδη ο Θεοδοσίου



Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Δημήτρης Θεοδοσίου τοποθετήθηκε για το θέμα που προέκυψε με τον Τάσο Αποστολίδη στον Όμηρο Νεοχωρίου. Ο Θεοδοσίου ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία σύγκρουση με τον ποδοσφαιριστή και πως αν γνώριζε ότι υπήρχε κάποιο θέμα θα μπορούσε να συζητηθεί και να βρεθεί λύση.

Αναλυτικά:

Επειδή στην διαμάχη Αποστολίδη Ομήρου εμπλέχτηκε το όνομά μου σαν αιτία εγκατάλειψης της ομάδας από τον ποδοσφαιριστή στην απολογία του ενώπιον της διοίκησης θα ήθελα να τονίσω.
Με τον ποδοσφαιριστή δεν υπήρξε ποτέ τα δύο χρόνια που συνεργαζόμαστε καμία σύγκρουση, αντιπαράθεση, διαφωνία, αντιθέτως υπήρχε μια καλή σχέση. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστωθεί από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν υπήρχε κάποιο θέμα αγωνιστικό το οποίο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου γνώριζε και ο ίδιος όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ότι μπορούσαμε να το συζητήσουμε και να δώσουμε λύση, όπως συνέβη και στο παρελθόν με άλλους συμπαίκτες του. Γνωρίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές όπως και ο ίδιος ότι μπορούσαν να με πιάσουν για οποιοδήποτε θέμα ακόμη και οικονομικό προκειμένου να διευθετηθεί. Μάλιστα για οικονομικό θέμα ο Αποστολίδης με έπιασε δύο φορές μια την περσινή χρονιά και μια φέτος και με την μεσολάβηση την δική μου το θέμα διευθετήθηκε σχεδόν άμεσα. Το ίδιο μπορούσε να γίνει και τώρα.
Αυτά για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου όσον αφορά αυτή την διαμάχη και επειδή προπονητικά μπορεί ο καθένας να με κρίνει όπως νομίζει, θα ήθελα να τονίσω ότι έχω την συνείδησή μου ήσυχη απέναντι στους ποδοσφαιριστές και στον σύλλογο γιατί φέρθηκα με εντιμότητα στους πάντες.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.