Τελευταια Νεα

12 Μαΐ 2015

Βροντερό όχι στη βία

Η νεολαία της περιοχής μας φώναξε ξανά βροντερό ΟΧΙ στη ΒΙΑ και τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ, συμμετέχοντας δυναμικά στη δική της γιορτή στο γήπεδο Παναιτωλικού, που διοργανώθηκε από την ΠΑΕ Παναιτωλικός και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώθηκαν οι φετινές δράσεις του Παναιτωλικού, καθώς είχε προηγηθεί κύκλος επισκέψεων που πραγματοποίησε η ομάδα σε δεκάδες Σχολεία, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών.
Σήμερα το πρωί 3.500 μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων έδειξαν σε όλους, ότι ο αθλητισμός είναι ΓΙΟΡΤΗ μαζικής συμμετοχής, που προσφέρει θέαμα, χαρά, ικανοποίηση και αναδεικνύει τα φίλαθλα αισθήματα και τον πολιτισμό μας.
Το γήπεδο γέμισε με πανό και συνθήματα κατά της βίας, με τους μαθητές να προσφέρουν απλόχερα το χειροκρότημά τους στις ομάδες που αγωνίστηκαν.
Η εκδήλωση άνοιξε με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου να συνοδεύει τις ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, όπου κράτησαν πανό με τα συνθήματα:

-       ΒΙΑ – ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Έξω από το Σχολείο, το γήπεδο, την κοινωνία
-       LOVE FOOTBALL – NO TO RACISM – NO VIOLENCE
-       ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
-       ΔΙΚΑΙΟ – ΤΙΜΙΟ – ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
-       STOP BULLYING

Δεκάδες άλλα συνθήματα υπήρχαν σε πανό που σήκωσαν μαθητές – θεατές στην εξέδρα του γηπέδου, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία η εκδήλωση να γίνει θεσμός.

Το αγωνιστικό μέρος άνοιξε με τον αγώνα της ομάδας του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου με την ομάδα Κ17 του Παναιτωλικού, που έληξε με σκορ 1-0.
Η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ νίκησε στα πέναλτι και στον δεύτερο αγώνα, τη Μικτή ομάδα των Λυκείων του Αγρινίου.
Στον τρίτο αγώνα η νικήτρια των δύο πρώτων αντιμετώπισε την επαγγελματική ομάδα του Παναιτωλικού και η αναμέτρηση τελείωσε με ισόπαλο 1-1 σκορ.
Μεταξύ των αγώνων υπήρχε πρόγραμμα παρουσίασης μοντέρνων χορών από μαθητές της Σχολής Dance Academy, όπως επίσης εκτελέσεις πέναλτι στον τερματοφύλακα Μανώλη Στεφανάκο, από μαθητές των 13 Σχολείων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, οι οποίοι αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση.
Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Μάκης Μπελεβώνης, έδωσε αναμνηστικά του Παναιτωλικού σε μαθητές που κληρώθηκαν, ενώ απένειμε αναμνηστικά διπλώματα τους διαιτητές των αγώνων. Ο υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρένος Χριστοδουλίδης έκανε την απονομή των αναμνηστικών στους ποδοσφαιριστές των ομάδων και ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας απένειμε κύπελλο στην ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ, η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ήταν:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Στεφανάκος, Κωνσταντινόπουλος, Χαντάκιας, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζαρκάδας, Μήλιος, Θεοδωρίδης, Ρουσκουσέδα, Μορένο, Σκαραμοτσίνο, Κολοβούρης.
Προπονητής: Μάκης Χάβος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Κ17
Δαράβαλης, Μπακογιάννης, Σκιαδάς, Χριστογιάννης, Μιχάι, Τζέμος, Καββαδίας, Πανάγου, Γκασούκας, Μπελεβώνης Άκης, Ζερβουλάκος, Μπελεβώνης Στάθης, Καρύπης, Παρράς, Νταλακούρας, Λαγός, Κούστας, Γιαννιώτης, Αναστασίου.
Προπονητής: Γιώργος Ταράσης

ΜΙΚΤΗ ΛΥΚΕΙΩΝ
1ο ΓΕΛ: Ταταράκης, Κοντογιάννης, Ξανθόπουλος
2ο ΓΕΛ: Τασούλης, Αγγελοκωστόπουλος, Παληγεώργος, Μακρυγιάννης
3ο ΓΕΛ: Προβίδας, Βάσιλας, Ζαχαράτος, Τσίκο
4ο ΓΕΛ: Καπελάκης, Μαντέλος, Ξενάκης
5ο ΓΕΛ: Οικονόμου, Βασιλείου, Καραλής Σωτ., Κρανιάς, Σιάσος
6ο ΓΕΛ: Σαράκης
2ο ΕΠΑΛ: Αριστόπουλος Γεωρ., Αριστόπουλος Δημ., Καραλής Ευαγγ.
Προπονητής: Χρυσόστομος Τεγούσης

1ο ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Θεοδωρόπουλος, Μωραΐτης, Παπαθανάσης, Σαμαράς, Καράι, Τασούλης, Νικολογιάννης, Τσακανίκας, Κουρέλας, Μαλής, Γκάιδας, Κρανιάς, Θεοδωρίδης, Κολύδας, Νταρίλας, Μήτσος, Λύρος.
Προπονητής: Γιώργος Σεφεριάδης

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
Ματσούκας, Χουλιάρας, Κακατσίδης, Ντζάνης, Λιαλιάμπης, Μποτίνης

Μετά από κλήρωση, πέναλτι στο Μανώλη Στεφανάκο εκτέλεσαν οι μαθητές: Κασυφαρίνης, Παπαθανάσης, Σκλαπάνης, Σάλτης, Γκέκας, Λέρης, Σιάσος, Ξενάκης, Ανδρώνης, Λάντος, Ζάχος και οι μαθήτριες Βρανά, Σταμάτη.

Αναμνηστικά δώρα προσφορά της ΠΑΕ Παναιτωλικός κέρδισαν μετά από κλήρωση οι μαθητές: Ασημακόπουλος, Μπάδας, Παπαζήσης, Τσαμαδιάς, Αριστόπουλος, Πάνου, Κοντός και οι μαθήτριες Καρβέλη, Λαγού, Σώλου, Νεοφωτίστου, Μολώνη, Τριανταφύλλου.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτωλοακαρνανίας για την άψογη συνεργασία και τη συμμετοχή της στη διοργάνωση, καθώς και όλα τα Σχολεία που συμμετείχαν. Τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου. Τον κ. Διονύση Μπαμπαρούτση που παρουσίασε την εκδήλωση.
Εξέφρασε επίσης τα θερμά συγχαρητήρια στο σύνολο των μαθητών για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, την άψογη συμπεριφορά τους και την αποφασιστικότητά τους να στείλουν με τη στάση τους και τη φωνή τους μήνυμα κατά της βίας.
Δείχνοντας ότι: ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ!!!
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.