Τελευταια Νεα

5 Μαΐ 2015

Δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής Κοζάνης, απομακρύνεται η τρίτη θέση για τον Α.Ο. Αγρινίου



Ο σωμένος Ηρακλής Κοζάνης δε θα κατέβει στο Αγρίνιο για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής κόντρα στον Α.Ο.Α., η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου θα πάρει τους δύο βαθμούς, αλλά η κατάκτηση της τρίτης θέσης απομακρύνεται.
Το σενάριο που έφερνε τον Α.Ο. Αγρινίου στην 3η θέση ήταν αυτό μιας ευρείας νίκης απέναντι στον Ηρακλή Κοζάνης σε συνδυασμό με μια ευρεία ήττα του ΑΣ Καστοριάς από τον Αίολο Αστακού. Αυτή τη στιγμή η ομάδα της Καστοριάς έχει ένα βαθμό περισσότερο από τον Α.Ο.Α., τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν ίδια διαφορά (5 πόντους) και η συνολική διαφορά είναι στο +291 για την Καστοριά και στο +233 για την ομάδα του Αγρινίου.
Έτσι λοιπόν με δεδομένο το 20 – 0 του Α.Ο.Α. η ομάδα του Αγρινίου για να κατακτήσει την τρίτη θέση θέλει νίκη του Αίολου με πάνω από 38 πόντους στην Καστοριά. Ο Αίολος είναι η ομάδα που έχει κερδίσει με τη μεγαλύτερη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα την Καστοριά, όμως αυτή ήταν στους 17 πόντους και απέχει πολύ από τη διαφορά που θέλει ο Α.Ο.Α. την τελευταία αγωνιστική.
Στον Α.Ο. Αγρινίου σίγουρα υπάρχουν αντιδράσεις, οι οποίες ήδη εκφράζονται, καθώς οι άνθρωποί του αναφέρουν πως η ομάδα της Κοζάνης είχε διαβεβαιώσει πως θα ταξιδέψει για τον αγώνα της Κυριακής. Η ομάδα του Γιάννη Διαμαντάκου θα δώσει φιλικό με ομάδα του Νομού την Κυριακή στις 5 και θα περιμένει τον αντίπαλό της στο μπαράζ της Γ΄ Εθνικής.
Σίγουρα η στάση του Ηρακλή συνιστά αλλοίωση στην τελική κατάταξη, καθώς η ομάδα του Αγρινίου δε μπορεί να διεκδικήσει τις πιθανότητές της για την τρίτη θέση και ουσιαστικά «χαρίζει» στον Α.Σ. Καστοριάς τη θέση αυτή.   
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.