Τελευταια Νεα

10 Μαΐ 2015

Νίκη και παραμονή για τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου

Με σκόρερ τον κορυφαίο του γηπέδου Αλέξανδρο Φούντα ο Αστέρας Κεφαλοβρύσου κέρδισε με 2 – 0 τον ΑΟΚ Τρίκαρδο Κατοχής και παρέμεινε στη Β΄ ΕΠΣΝΑ, στέλνοντας στη Γ΄ την αντίπαλό του. 


Οι παίκτες του Δημήτρη Σιδερά πέτυχαν και τα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Τρίκαρδο που απείλησε λίγες φορές την εστία του Τσοκάντα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απειλούσαν την εστία του διακριθέντα Ροδάτου από πλάγια με τον Φούντα. Στο 58΄ ο Φούντας Α. μπήκε από πλάγια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαλωμένου.  Το 2–0 καρμπόν με το πρώτο τέρμα. Κούρσα στο 76' από αριστερά για τον Φούντα που με ψυχραιμο πλασέ νίκησε τον Ροδάτο. Στη συνέχεια ο Αστέρας είχε δύο ακόμα φάσεις και κράτησε το 2–0 και την παραμονή στην Κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα


9' Σουτ του Καραλή η μπάλα άουτ.
29' Σουτ του Μουρκογιάννη επάνω στον τερματοφύλακα του Αστέρα.
38΄ Μπάσιμο του Αλέξανδρου Φούντα από δεξιά ο Ροδάτος απομακρυνε με τα πόδια.
44' Ο Τσοκάντας αποκρούει το φάουλ του Καραλή από αριστερά.
49' Δύο ευκαιρίες στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου για τους γηπεδούχους με τον Καρέτσο να σουτάρει άουτ και το Ροδάτο να αποκρούει ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Αλέξανδρου Φούντα.
53' Οριζόντιο δοκάρι για τους γηπεδούχους με πλασέ του Αλέξανδρου Φούντα.
58' Γκολ για τον γηπεδούχο Αστέρα με πλασέ του Αλέξανδρου Φούντα. 
76' Γκολ Ο Αλέξανδρος Φούντας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνει το 
2-0 και καθαρίζει την παραμονή.
85' Αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα για τον Σκαρμούτσο
87' Ωραία κάθετη του Ανδρεάκη στον Αμπλιανίτη που από θέση τετα τετ με τον διακριθέντα Ροδάτο δεν μπορεί να τον νικήσει.
89' Γέμισμα στην περιοχή του Αστέρα, ο Κόκκοτος την κεφαλιά, αποκρούει ο Τσοκάντας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ: Τσοκάντας, Φούντας Δ., Κανταρέλος Δ., Σέρβος, Πατρινός, Σκαρμούτσος, Καρέτσος, Ανδρεάκης, Μποτσιβάλης, Φούντας Α., Κανταρέλος Γ. (45' Αμπλιανίτης - 89' Στέλιος)

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: Ροδάτος, Καρανίκας, Καραμήτσος, Μυτάκης, Παπαθανασίου, Κόκκοτος, Ρενάτο Μούτσα, Μουρκογιάννης, Καλαντζής, Καραλής (65' Πλαστήρας), Ροδάτος Θ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.