Τελευταια Νεα

7 Μαΐ 2015

Το πήρε η Α.Ε. Βάλτου… στον Αστακό κρίνεται η άνοδος



Η Α.Ε. Βάλτου κέρδισε με 2 – 0 τον Ηρακλή Αστακού και οδήγησε τη σειρά των μπαράζ του 3ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας σε τρίτο παιχνίδι στον Αστακό. Η ομάδα του Ανδρέα Τσάμη άνοιξε νωρίς το σκορ, έμεινε από το 20ο λεπτό με 10 παίκτες, πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 55΄ και στο 60΄ ο Νέστωρας απέκρουσε το πέναλτι του Γιώργου Κοτρώτσου. Πλέον στο τρίτο παιχνίδι η ομάδα του Αστακού θέλει νίκη ή ισοπαλία στην έδρα της, ενώ η Α.Ε. Βάλτου ψάχνει μόνο τη νίκη για να μπει στα μπαράζ ανόδου των δεύτερων της Β΄ Κατηγορίας.
Στο παιχνίδι η ομάδα του Αστακού μπήκε δυνατά, είχε ευκαιρία στο 5΄ με τετ α τετ του Κοτρώτσου, ενώ στο 8΄ και στο 12΄ ο Λαδάς έχασε δύο ακόμα ευκαιρίες. Οι γηπεδούχοι όμως εκμεταλλεύτηκαν λάθος στην άμυνα και με πλασέ του Δημήτρη Τσεκούρα άνοιξαν το σκορ στο 17΄. Τρία λεπτά αργότερα ο σκόρερ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η Α.Ε. Βάλτου κράτησε το υπέρ της σκορ στο ημίχρονο, ενώ μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμά της αν ο Ζώης προλάβαινε από κοντά να βρει τη μπάλα μετά το φάουλ του Βαϊνά στο 35΄.
Οι γηπεδούχοι απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα στο 55΄ όταν ο Γιώργος Νέστωρας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 0. Πέντε λεπτά αργότερα οι παίκτες του Ηρακλή έχασαν μεγάλη ευκαιρία να «ξαναμπούν» στο παιχνίδι αστοχώντας σε πέναλτι. Ο Γιώργος Κοτρώτσος ανατράπηκε στην περιοχή από τον Τσάκαλο, όμως στην εκτέλεση νικήθηκε από το Νέστωρα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα φτάνοντας στη νίκη. Στο 80΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Γιώργου Κοτρώτσου, ενώ στο 85΄ ο Τύμπας δεν πρόλαβε τη μπάλα μετά από γύρισμα του Θώδη.

Α.Ε. ΒΑΛΤΟΥ (Ανδρέας Τσάμης): Νέστωρας Δ., Τσάκαλος, Ζώης, Νέστωρας Γ., Ζαχαράκης Σ., Μαργαρίτης, Τσιάκαλος (65΄ Θώδης), Ψωμοδότης (90΄ Φραγκούλης), Τσεκούρας, Τύμπας (89΄ Αντωνίου), Βαϊνάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Γιώργος Λαδάς – Ξενοφώντας Αθανασούλας): Ρηγάλος, Κουνάδης (46΄ Μπαρμπαρούσης), Λιβάνης Π., Παπαζήσης, Γκάτσης, Ταφάνι, Λαδάς, Λιβάνης Β., Κοτρώτσος Θ. (50΄ Αργύρης), Κοτρώτσος Γ., Γεωργούσης (64΄ Τριάντης).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.