Τελευταια Νεα

2 Μαΐ 2015

Επιστροφή στη Γ΄ Εθνική με τον τρόπο του



Μετά από 17 χρόνια ο Χαρίλαος Τρικούπης επέστρεψε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στον ΑΓΣΙ. Η ομάδα του Σπύρου Δεράου ηττήθηκε με 76 – 59 στα Γιάννενα, όμως χάρη στο +18 του πρώτου αγώνα κατέκτησε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική. Ένα κακό δεύτερο ημίχρονο παραλίγο να στοιχίσει στην ομάδα του Μεσολογγίου, που τα τελευταία χρόνια έφτανε στη βρύση, αλλά δεν έπινε νερό. Ο ΑΓΣΙ είχε την ευκαιρία να πάρει την άνοδο, όμως στην τελευταία επίθεση Πάτρας και Μπαρτζώκας αστόχησαν σε σουτ και έχασαν την ευκαιρία.
 Το πρώτο δεκάλεπτο ανήκε στον Τρικούπη που μπήκε δυνατότερα και πήρε διαφορά κλείνοντας το σκορ με 15 – 22. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στους δύο στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΓΣΙ προηγήθηκε με διαφορά τεσσάρων πόντων και στο τέταρτο εκμεταλλεύτηκε τις αποβολές των Ιωάννου, Μπερερή, Σταυρόπουλου και Μπάλλα με 5 φάουλ φτάνοντας τη διαφορά στους 17. Στην τελευταία επίθεση η αστοχία των Πάτρα και Μπαρτζώκα στοίχισε στους γηπεδούχους, με τον Τρικούπη να κρατά τη «χρυσή» διαφορά του πρώτου αγώνα και να επιστρέφει μετά από πολλές προσπάθειες εκεί που όλοι οι φίλαθλοί του περίμεναν με αγωνία τα τελευταία χρόνια και ειδικά τη φετινή εξαιρετική χρονιά.
Για τους πρωταθλητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Χρήστος Μπαρούχας, που αγωνίζονταν με διάστρεμμα, με 22 πόντους και ακολούθησε ο Χρήστος Μπάλλας με 16. Από τους γηπεδούχους ο Αυγερινός είχε 21 πόντους, ο Μπαρτζώκας 14 και οι Κοντός, Μάκης και Πάτρας από 11.

Δεκάλεπτα: 15 – 22, 19 – 14, 17 – 11, 25 – 12.

ΑΓΣΙ (Τσουκανέλης): Κωττίκας 1, Μπαρτζώκας 14, Κοντός 11(1), Αντωνίου, Μάντζιος 4, Μάκης 11, Πάτρας 11, Τζουβάρας, Φίλιος 2, Αυγερινός 21(1).

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ (Δεράος): Ιωάννου, Μπερερής 5, Κιουτσούκαλης, Τριπολίδης, Μπαρούχας 22(2), Σταυρόπουλος 7(1), Δημητρόπουλος 2, Πουρνάρας 5, Μπιτίνης, Γαλάνης 2, Μπάλλας 16.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.