Τελευταια Νεα

18 Μαΐ 2015

Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε στην παράταση το Μεσολόγγι 2008



Τέλος στα όνειρα του «Μεσολόγγι 2008» για πρόκριση στο final four του Κυπέλλου Γυναικών έβαλε ο Ατρόμητος Αθηνών. Η ομάδα του Γιάννη Γουλή πάλεψε, προηγήθηκε με γκολ από τα «αποδυτήρια», όμως τα λάθη, η αστοχία και κάποια διαιτητικά λάθη στοίχισαν και ο Ατρόμητος Αθηνών πήρε τη νίκη στην παράταση με 3 – 2. Μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση του αγώνα έπαιξε η απειρία των παικτριών της ομάδας του Μεσολογγίου, απέναντι στην πιο έμπειρη ομάδα του Ατρομήτου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενες είχαν την πρωτοβουλία και την κατοχή της μπάλας, όμως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Μεσολογγίου. Το Μεσολόγγι 2008 έδωσε χώρο και είχε στόχο να «χτυπήσει» στην κόντρα. Στο τέλος όμως φάνηκε η απουσία πέντε παικτριών και η κούραση των παικτριών της ομάδας του Μεσολογγίου και ο Ατρόμητος ίδρωσε αλλά πήρε την πρόκριση.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το παιχνίδι έγινε μια πολύ δύσκολη ώρα (3 το μεσημέρι) και οι παίκτριες των δύο ομάδων αγωνίστηκαν για 120 λεπτά κάτω από αφόρητη ζέστη.

Από τον Ατρόμητο διακρίθηκαν οι Πάκου, Τράγου Μ., Κοντομίχη Κ., Παπαδοπούλου και η Τσιμπουκάκη.
Απο το Μεσολόγγι 2008 που αποχαιρέτησε με καλή παρουσία  τον θεσμό του Κυπέλλου διακρίθηκαν οι Ρισβά, Γεωργαρά Α., Μαρκουτσά Ντ., Πρασσά, Καπνίση Μ. και η Βλαχογιάννη Κ.

Με λάθη η διαιτησία του Παπαδόπουλου και του βοηθού Σωτηρόπουλου, καλός ο βοηθός Κακαφώνης.

Μετά τη λήξη του αγώνα η ομάδα του Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συνεχάρη τον Ατρόμητο και ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Το φιλμ του αγώνα.


1΄ Γκολ. μετά από ωραίο συνδυασμό Αυγέρη -Πούλιου Ρ. ασίστ της τελευταίας και η Καπνίση με ωραίο σουτ κάνει το 1-0.  
σε έμμεσο κτύπημα στην περιοχή του Ατρομήτου το σουτ της Καπνίση στο σώμα της Ταβυζάκη που απομάκρυνε τον κίνδυνο.  
12΄ Γκολ. με αυστηρό πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής Παπαδόπουλος Γ. σε μαρκάρισμα της Νταβαντζή στην Πάκου που πιο πολύ το κέρδισε η παίκτρια του Ατρομήτου παρά το έκανε η τερματοφύλακας, η Τράγου Μ. που ανέλαβε την εκτέλεση  ευστοχεί και ισοφαρίζει σε 1-1.  
21΄ Γκολ. η κορυφαία παίκτρια του Ατρομήτου η Πάκου πάλι πρωταγωνιστεί στο 2ο γκολ αφού αποφεύγει τη Μόκκα και σεντράρει και η επερχόμενη  Ξυλαρδιστού με κοντινό σουτ κάνει το 1-2.  
33΄ η Αυγέρη από καλή θέση σουτάρει άουτ.  
50΄ καλοχτυπημένο φάουλ της Τράγου φεύγει άουτ.  
73΄ αντεπίθεση των γηπεδούχων με τη Βλαχογιάννη να φεύγει μόνη της αλλά να την ανατρέπει εκτός περιοχής η Βαρασά. Το φάουλ εκτελεί η Καπνίση που φεύγει άουτ.
75΄ μακρινό σούτ της διακριθείσας Τράγου στο κάθετο δοκάρι.  
77΄ μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ της Πούλιου Ρ. περνά πάνω από την τερματοφύλακα Συρμή που με δεύτερη  προσπάθεια την μπλοκάρει επί της γραμμής.
84΄ Γκολ. η Ζουμπουλάκη κάνει φάουλ στην Πρασσά το σφυρίζει ο διαιτητής και στη συνέχεια η παίκτρια του Ατρομήτου κλωτσάει την έμπειρη παίκτρια του Μεσολόγγι 2008, και αντί κόκκινης κάρτας ο διαιτητής δείχνει  κίτρινη κάρτα. Η Καπνίση εκτελεί το φάουλ  και η προωθημένη Γεωργαρά με θαυμάσια κεφαλιά ισοφαρίζει σε 2-2.  
88΄ φάουλ της Πρασσά μπλοκάρει  στην γωνία η Συρμή.  
98΄ την ευκαιρία να προηγηθεί το Μεσολόγγι 2008 έχασε η  14χρονη Πούλιου Ρ. όταν σε άτσαλο διώξιμο της Συρμή με σουτ από 40μέτρα στην κενή εστία στέλνει την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.  
101΄ Γκολ. σε φάουλ της Τράγου  η Γεωργαρά στην προσπάθειά της να διώξει την μπάλα πετυχαίνει αυτογκόλ και κάνει ανέλπιστα το 2-3.  
115΄ η Τράγου κλέβει τη μπάλα από τη Μαρκουτσά Ντ.  φεύγει μόνη της αλλά στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τη Νταβαντζή.  
116΄ σε κόρνερ  της Πρασσά η Πούλιου Ρ. από το σημείο του πέναλτι με γυριστό σουτ στέλνει την μπάλα μόλις άουτ.  
119΄ η  Πούλιου Ρ. βρέθηκε στο έδαφος απο διεκδίκηση της  Τσιμπουκάκη ο διαιτητής δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Νταβαντζή, Γρομητσάρη Μ., Ρισβά Φ., Μαρκουτσά Ντ., Γεωργαρά Α., Μόκκα Μ. (λ.τ. 119΄Πούλιου Μ.), Αυγέρη Κ. (λ.τ. 46΄Βλαχογιάννη Κ.), Πρασσά Χ., Πούλιου Ρ., Καπνίση Μ., Μαρκουτσά Δ. (53΄Ευθυμίου Ν.).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: Συρμή, Ταβυζάκη, Τσιμπουκάκη, Ξυλαρδιστού (91΄Θεολογίτη), Βαρασά, Λιαπάτη, Παπαδοπούλου (70΄Πουρσανίδου), Πάκου, Κοντομίχη, Τράγου Μ., Ζουμουλάκη (118΄Γατούδη).



πηγή: mesologgisport.blogspot.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.