Τελευταια Νεα

11 Μαΐ 2015

Τεσσάρα τα κορίτσια του Μεσολόγγι 2008

Μια άνετη και πολύτιμη νίκη πέτυχε στο εξ αναβολής παιχνίδι το Μεσολόγγι 2008  επι της Ενωσης Καμινίων και μάλιστα με πληθωρικότατη  εμφάνιση!!!!!
Η νίκη με το ευρύ 4-0 επι της Ενωσης  Καμινίων που δεν μπόρεσε ν' αντισταθεί στο γεμάτο φαντασία και πολλές επιλογές παιχνίδι  της γηπεδούχου ομάδας που με την νίκη αυτή  τερμάτισε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της Β΄Εθνικής.

Το τελικό 4-0 που θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, ήλθε φυσιολογικότατα για την ομάδα του Γιάννη Γουλή  που  κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου να παίξει και μπαλάρα  με πολλή φαντασία, θαυμάσιες εναλλαγές και το σπουδαιότερο με πλουραλισμό  και πολλές παίκτριες να συμμετέχουν στην παραγωγή του παιχνιδιού.
Εκτός από τα τέσσερα  γκολ χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως απο τις Καπνίση Μ.-Πούλιου Ρ.-Γρομητσάρη Μ.-Μαρκουτσά Δ.,Αυγέρη Κ. και την 13χρονη Ευθυμίου Νεκτ. για μεγαλύτερο σκόρ..
Τα γκόλ του αγώνα...
10΄ωραίο ενα-δύο Πούλιου Ρ. και Καπνίση Μ. και  δεύτερη με συρτό σούτ κάνει το 1-0
15΄εντυπωσιακό μπάσιμο και πλασέ της Πούλιου Ρ. και 2-0.
36΄ωραία μακρινή μπαλιά της Καπνίση Μ. πίσω απο την άμυνα  της φιλοξενούμενης ομάδας και η Πρασσά με άψογο πλάσέ πάνω απο την αντίπαλη τερματοφύλακα κάνει το 3-0.
44΄σε ασίστ της 12χρονης Μαρκουτσά Δ. ,η Αυγέρη Κ. με διαγώνιο σούτ κάνει το τελικό 4-0

Το διαιτητικό "τρίο" ήταν  άψογο....Λάμπρου Βασίλης-Γασπαρινάτου Μυρτώ [ΕΠΣ Αχαίας], και Κορδάτος Γιώργος [ΕΠΣ Ηλείας]

Μεσολόγγι 2008 [Γουλής Γιάννης]..  

Νταβαντζή Ν., Γρομητσάρη Μ., Ρισβά Φ. [68΄Φουντούλη Μαρίνα], Μαρκουτσά Ντ.,Γεωργαρά Α., Μόκκα Μ., Αυγέρη Κ. [53΄Ευθυμίου Ν.], Πρασσά Χ. [53΄ Σωτηρίου Νεκτ.], Πούλιου Ρ., Καπνίση Μ., Μαρκουτσά Δ.

Ενωση Καμινίων [Κάστανος Ηλίας]..

Κοντίνη, Νομικού, Τσίλη Χ., Τσόγκα,Πότση, Αλεξάκη [12΄λ.τραυμ. Καρπαθάκη], Παπαδοπούλου, Ευσταθιάδου, Τικοπούλου, Λιάπη, Μουρπάνου
http://mesologgisport.blogspot.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.