Τελευταια Νεα

19 Μαΐ 2015

Σε ευχάριστο κλίμα το φιλικό μεταξύ Πρωταθλητή Ακαρνανικού 2004-05 και του Ακαρνανικού 2014-15

Σε ευχάριστο κλίμα διεξήχθη ο φιλικός αγώνας στο γήπεδο των Φυτειών το Σάββατο 16 Μαΐου μεταξύ του Πρωταθλητή Ακαρνανικού 2004-05 και του Ακαρνανικού 2014-15.
Οι φίλαθλοι του Ακαρνανικού είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα και  οι ποδοσφαιριστές του Ακαρνανικού (2004-05) να ξαναβρεθούν σε «γνώριμα λημέρια» δηλαδή στο γήπεδο των Φυτειών όπου ορισμένοι έγραψαν σε «χρυσές σελίδες» την ιστορία του Ακαρνανικού Φυτειών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ακαρνανικού ευχαριστεί θερμά όλους τους ποδοσφαιριστές και των δύο «ομάδων» μας που βρέθηκαν στο γήπεδο και τίμησαν την φανέλα της ομάδος.
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους για την παρουσία τους καθώς και τον Στάθη Παπαδημητρίου (Creative Director & Editor ·ΜπΑχΑλΟ CrEw) για την τηλεοπτική κάλυψη του φιλικού αγώνα.
Για την ιστορία με την ομάδα των πρωταθλητών 2004-05 συμμετείχαν οι:
Σακκάς Θανάσης, Μπακαδήμας Γρηγόρης, Ασβέστης Σπύρος, Λιανός Κώστας, Καζάκος Κώστας, Καρακώστας Γιάννης, Λαυράνος Θεόδωρος, Μπανάκας Σπύρος, Αλεξανδρής Κώστας, Θεοδοσίου Δημήτρης, Μπιτσικώκος Βαγγέλης, Κωνσταντόπουλος Κώστας, Ζαρκαβέλης Χρήστος, Χούσος Χρήστος, Σπαής Τάσος, Παπαχρήστος Θεόδωρος και Παρράς Δημήτρης.

Το τελικό σκόρ ήταν 4-1 υπέρ του Ακαρνανικού 2004-05 και τα τέρματα σημείωσαν οι Παπαχρήστος Θεόδωρος, Μπανάκας Σπύρος, Ζαρκαβέλης Χρήστος και Μπακαδήμας Γρηγόρης, ενώ για τον Ακαρνανικό 2014-15 το πέτυχε ο Γαλάνης Λάμπρος.
http://akarnanikos.blogspot.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.