Τελευταια Νεα

26 Απρ 2015

Αγωνιστική δράση για την Προοδευτική



Σε φιλικούς αγώνες στην γειτονική Άρτα ταξίδεψαν το τμήμα Παμπαίδων και το τμήμα Παίδων της Προοδευτικής Αγρινίου το χάντμπολ. Η δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις φάνηκε στους αγώνες που διεξήχθησαν στο ΔΑΚ ΑΡΤΑΣ με αντίπαλο τον δυνατό ΠΡΩΤΕΑ ΑΡΤΑΣ. Δεδομένου ότι είναι οι πρώτοι αγώνες που παίρνουν μέρος οι μικροί αθλητές της Προοδευτικής, τα πρώτα δείγματα ήταν άκρως ενθαρρυντικά και οι υποσχέσεις για το μέλλον πολλές. Οι Προπονητές : Συράκος Παναγιώτης , Ράϊκος Σπύρος και Σουμέλης Χρήστος έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές, που ευχαριστήθηκαν τους αγώνες και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες. Ο Σύλλογος θα συνεχίσει τους φιλικούς αγώνες, αφού την επόμενη εβδομάδα θα μεταβεί στην Πάτρα όπου θα δώσει μια σειρά φιλικών στις κατηγορίες των Παμπαίδων , Παγκορασίδων και Παίδων. 
Στόχος τη Διοίκησης είναι η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες να συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό και οι νεαροί αθλητές που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό να στελεχώσουν την ανδρική ομάδα.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί το Σωματείο του Πρωτέα Αρτας , την υπάλληλο της Ε.Σ.Χ.Β.ΔΕ. κ. Βέμη Πέγκυ αλλά κυρίως τους χορηγούς της που με τη σημαντική τους βοήθεια πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.