Τελευταια Νεα

19 Απρ 2015

Άνετο πέρασμα της Ένωσης

Η Ένωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Α.Ο. Λυγιάς και επικράτησε δίκαια με 3-0.

Βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν και σκόραρε τρεις φορές, η ομάδα του Ευηνοχωρίου μία αγωνιστική πρίν την λήξη του πρωταθλήματος καπάρωσε την 2η θέση και αν μείνει έτσι η βαθμολογία πάει μπαράζ με τον Αλικυρναικό που πέτυχε μια μεγάλη νίκη μέσα στο Θέρμο επι της πρωταθλήτριας Αναγέννησης με 3-0.
Η Ενωση μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και επιχείρησε να επιβάλει από νωρίς τον δικό της ρυθμό, καταφέρνοντας να το πετύχει. Πριν τη συμπλήρωση των πρώτων δέκα λεπτών, και συγκεκριμένα στο 9΄ο Κουντούρης ανατρέπεται απο τον τερματοφύλακα Κανέλλο και ο διαιτητής Ασημάκης καταλογίσει το πέναλτι που ο Γιερατσιάν με εύστοχη εκτέλεση κάνει το 0-1.
Η πίεση της Ένωσης συνεχίστηκε και στο 25΄ μετά απο άψογο συνδυασμό Ρισβά- Τσαλίκη ο δεύτερος γυρίζει θαυμάσια στον επερχόμενο Αλεξανδρόπουλο και αυτός με πλασέ κάνει το 0-2.
Στο 42΄μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Γιάννη Μιχαλόπουλου στην γωνία του Κανέλλου διαμορφώνεται το τελικό 0-3.


Η πίεση της Ένωσης ατόνησε μετά το πέρας του πρώτου 45λέπτου, ο Α.Ο.Λυγιάς κατάφερε να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα δημιούργησε δύο ευκαιρίες με τους Κατσάμπα, ,Κοτσέτσο.

Η πίεση των γηπεδούχων δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αφού η Ένωση ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με τους Σακελλαρόπουλο, Κουντούρη, Ρισβά για να διευρύνουν ακόμη περισσότερο το προβάδισμα της ομάδας τους.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Ξηροπήγαδου
Διαιτητές: Ασημάκης Δ., Κασσαβέτης Π.,Βαλλιάνος Θ.

Α.Ο.Λυγιάς: Κανέλλος Α.,Τσιριμώκος, Λάμπρης, Βειζάι , Λιανός [62΄Δημητρόπουλος], Ζαμπάρας, Κρίνης [76΄Κουκούσης], Θεοδωρόπουλος, Kola F. [68΄Ξάνθος], Κοτσέτσος, Κατσάμπας.

Ενωση Ευηνοχωρίου: Δασκαλάκης, Δημαράς Γιάν., Μακρής Κ. [λ.τραυμ. 77΄Παπαναστασίου], Γιερατσιάν Ι., Κουντούρης Γ., Φλωρόπουλος Α., Μιχαλόπουλος Ι., Τσαλίκης Α., Σακελαρόπουλος Δ., Ρισβάς Ν. [85΄Δημαράς Π.], Αλεξανδρόπουλος [λ.τραυμ. 54΄Βλάχος Κ.]


πηγή
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.