Τελευταια Νεα

19 Απρ 2015

Φιέστα η Αναγέννηση, φιέστα και για τον Αλικυρναϊκό



Η Αναγέννηση Θέρμου γιόρταζε την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ με μια φιέστα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αλικυρναϊκό, όμως η ομάδα του Αγίου Θωμά ήταν αυτή που έκανε φιέστα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Σταμάτη Σαρρή επικράτησε με  0 – 3 και με νίκη στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αχιλλέα Γραμματικούς μπαίνει στα μπαράζ ανόδου της Β΄ Κατηγορίας. Από την πλευρά της η Αναγέννηση έστησε πάρτι μετά τη λήξη του αγώνα, όπου έγινε η απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα του Τάκη Τσιάκαλου.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά και όλα κρίθηκαν σε ένα τέταρτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες με 0 – 0 με μεγαλύτερη ευκαιρία το δοκάρι του Μπαλαμπάνη στο 45΄. Στο 49΄ μετά από κόρνερ του Τσαλαφούτα ο Τριφιάτης με διπλή προσπάθεια έκανε το 0 – 1. Στο 60΄ και στο 62΄ ο Βασιλείου με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0 – 3 και τα πάντα τελείωσαν εκεί, καθώς στη συνέχεια δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες.

Το φιλμ του αγώνα.

Γύρισμα του Κούκου από αριστερά ο Καρβέλης προ του Βασίλη Μαραγιάννη πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
12΄ Σέντρα του Βασιλείου από δεξιά ο Μακραδήμας πρόλαβε και έδιωξε πριν τον Αχτύπη που ήταν σε θέση βολής.
17΄ Κάθετη πάσα του Μπαλαμπάνη στον Αθανασόπουλο που σουτάρει από το ύψος της περιοχής και διώχνει με τις γροθιές ο Τσιάκαλος.
20΄ Κόρνερ του Κούκου ο Δημήτρης Καλλιακμάνης του Γεωργίου πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.
43΄ Κάθετη πάσα του Κούκου στο Δημήτρη Καλλιακμάνη του Γεωργίου που βγαίνει τετ α τετ, πλασάρει αλλά διώχνει ο Σιλιγιάννης.
45΄ Γέμισμα του Γιώργου Τριφιάτη στον Αχτύπη που πιάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στο Μπαλαμπάνη που κάνει το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
49΄ Γκολ. Κόρνερ του Τσαλαφούτα ο Γιώργος Τριφιάτης με διπλή προσπάθεια κάνει το 0 – 1.
54΄ Ο Δημήτρης Καλλιακμάνης του Γεωργίου κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Μπίστας κάνει το σουτ και οι αμυντικού διώχνουν πριν τη γραμμή.
59΄ Ο Ντζάνης υποδεικνύει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πολύζου στον Αχτύπη.
60΄ Γκολ. Ο Βασιλείου ευστοχεί στο πέναλτι και κάνει το 0 – 2.
61΄ Ο Δημήτρης Καλλιακμάνης του Κωνσταντίνου ανατρέπει το Βασιλείου και ο Ντζάνης σφυρίζει το πέναλτι.
62΄ Γκολ. Ο Βασιλείου ευστοχεί και στη δεύτερη εκτέλεση πέναλτι και κάνει το 0 – 3.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Τάκης Τσιάκαλος): Τσιάκαλος, Καλλιακμάνης Δ.Κ., Μαραγιάννης Γ., Μακραδήμας, Πολύζος, Μπλέτσας (46΄ Παπαδόπουλος), Μπίστας (69΄ Παπαθανάσης), Οικονόμου, Μαραγιάννης Β., Κούκος, Καλλιακμάνης Δ.Γ. (87΄ Τσατσαράγκος).

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Σταμάτης Σαρρής): Σιλιγιάννης, Τσαλαφούτας, Γιαννόπουλος (56΄ Τριφιάτης Σ.), Καρβέλης, Βασιλείου, Κάκκος, Ψαθάς, Μπαλαμπάνης (79΄ Κέσκος), Τριφιάτης Γ., Αχτύπης, Αθανασόπουλος (75΄ Μαρκουτσάς).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.