Τελευταια Νεα

28 Απρ 2015

Δεν συνεχίζει στη Θύελλα ο Τσοπανάς



Παρελθόν από τον πάγκο της Θύελλας Αγίου Ανδρέα αποτελεί ο Αντώνης Τσοπανάς καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει. Η Θύελλα Αγίου Ανδρέα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται στην Β' κατηγορία καθώς πήρε την άνοδο μέσα από την διαδικασία των μπαράζ.
Ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις του στο olatagoal.gr ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
"Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να συνεχίσω στον πάγκο της ομάδας. Πετύχαμε το στόχο που είχαμε θέσει στην αρχή της χρονιάς και ήταν η άνοδος στην Β' κατηγορία. Τη χρονιά αυτή βάλαμε τις βάσεις  όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και σε θέματα όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και σε οργανωτικά και σε συμπεριφορών. Ευχαριστώ τη διοίκηση που ήταν πάντα δίπλα μας, τον φίλαθλο κόσμο που μα στήριξε και πρωτίστως τους ποδοσφαιριστές που είχαμε μια άψογη συνεργασία και που διαθέτουν πλούσιο ταλέντο. Εύχομαι στην ομάδα την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά στη Β κατηγορία να πετύχει τους στόχους της και να δώσει συνέχεια στην φετινή χρονιά".
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.