Τελευταια Νεα

22 Μαρ 2015

Βόλεϊ: Ηττα για Γ.Ε.Μεσολογγίου



Με ήττα 3-1 σετ από την Παλλήνη ολοκλήρωσε την άκρως επιτυχημένη πρώτη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία η ομάδα ανδρών της ΓΕ Μεσολογγίου.
Η ομάδα του Μεσολογγίου που κατέλαβε την εβδόμη θέση που της ανανέωσε  το εισιτήριο και για την νέα χρονιά στα σαλόνια της Α2 Κατηγορίας, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο και κατάφερε να το κατακτήσει με 26-24.
Στο δεύτερο και το τρίτο σετ οι φιλοξενούμενοι ομάδα. με μεγάλη εμπειρία στην Α2 Κατηγορία που την φετινή χρονιά κατέλαβε και την Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, μπήκαν πιο αποφατικά και κατάφεραν να τα κατακτήσουν με το ίδιο σκορ 25-22 και να κάνουν την ανατροπή σε 2-1 σετ.
Στο τέταρτο σετ οι γηπεδούχοι θα κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια και θα καταφέρουν να προηγηθούν με σκορ 12-8, ένα τάιμ άουτ από τον πάγκο των φιλοξενούμενων θα αφυπνίσει του παίκτες του Γιάννη Φάκα που θα καταφέρουν να πάρουν το τέταρτο σετ με 25-19 και την νίκη με 3-1 σετ.
Λιγοστός για ακόμα ένα παιχνίδι ο κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες του ΔΑΚ Μεσολογγίου, με τον αρχηγό της ομάδας Σπύρο Σπανό και τον προπονητή κ. Σταύρο Σταματόπουλου να το σχολιάζουν στις δηλώσεις που έκαναν στην κάμερα του  Aitosports.gr  μετά το παιχνίδι.
Από εμάς, ένα μεγάλο μπράβο σε όλους αυτούς που συντέλεσαν την φετινή χρονιά ώστε το Μεσολόγγι να έχει και την νέα χρονιά μια ομάδα στην Α2  Εθνική κατηγορία, και να ευχηθούμε τα όποια λάθη έγιναν φέτος να γίνουν ένα καλό μάθημα για όλους..
Τα σετ: 26-24, 22-25,22-25,19-25.
ΓΕΜ: (Σταματόπουλος) Σπανός, Κανάς Β, Υφαντής ,Πλαστήρας, Σαλαβασίδης, Ηλίου, Γεωργακόπουλος, Κανάς Σ, Χασάπης, Σακκάς (Λ).
ΠΑΛΛΗΝΗ: (Φάκας) Μπιλλήρης, Κουλοχέρης, Μήττας, Βογιατζίδης (Λ), Τσικάτος, Λιόντας, Αντωνάκης, Μπαλογιάννης, Κοντοδήμας, Αγγελης, Γκίκας

http://www.aitosports.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.