Τελευταια Νεα

31 Μαρ 2015

Θωμάς Καρτσακλής: Κάποια στιγμή στη ζωή δικαιωνόμαστε



Ο Θωμάς Καρτσακλής έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του «Αχελώου 98,4» «Στον απόηχο της ημέρας» του Γιάννη Μπακέλα. Ο τεχνικός της Φλόγας Παλαιομάνινας μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με το Σούλι Παραμυθιάς, για το παιχνίδι με το Ναυπακτιακό και τα παράπονα της ομάδας του και συνολικά για τη χρονιά. Ο Καρτσακλης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση, ανέφερε πως η ομάδα είναι μέσα και στους δύο στόχους και τόνισε πως στη ζωή κάποια στιγμή όλοι δικαιωνόμαστε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η ομάδα σας δίνει αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι για το Κύπελλο. Πόσο έτοιμοι είστε για το παιχνίδι αυτό;
Για μας είναι μεγάλη πρόκληση το Κύπελλο. Πήραμε την πρόκριση στο παιχνίδι στη Γραμμενίτσα και έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με το Σούλι Παραμυθιάς. Είμαστε μέσα και στους δύο στόχους που θέσαμε από την αρχή της χρονιάς. Το μόνο που μας προβληματίζει με το Βασίλη Παστρωμά είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουμε. Στην αυριανή αναμέτρηση θα ξεκουράσουμε τρία παιδιά. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τη νίκη και θα περάσουμε στην επόμενη φάση.

Υπάρχει ιεράρχηση αυτή τη στιγμή σους στόχους σας;
Όπως είπα είμαστε μέσα και στους δύο στόχους. Έτσι λοιπόν κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Σίγουρα υπάρχουν εμπόδια και νομίζω ότι και προχθές δε μας αφήσανε να πάρουμε κάτι στη Ναύπακτο.

Έχουμε δει τις φάσεις με το Ναυπακτιακό. Νιώθετε ότι αδικηθήκατε;
Είδατε ότι μετά το παιχνίδι δε μίλησα μέχρι να δω το βίντεο. Ακόμα και στη φάση του Ξευγένη διαμαρτυρήθηκα κόσμια, παρότι έγινε μπροστά μου. Το ποδόσφαιρο είναι ίδιο παντού. Δε θέλω να θίξω την ομάδα του Ναυπακτιακού, της οποίας παίκτες είχα μαθητές όταν ήμουν καθηγητής στη Ναύπακτο. Θεωρώ ότι η Ναύπακτος έπρεπε να παίζει από το 5ο λεπτό με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του αριστερού της μπακ. Είπα ότι στο πέναλτι μπορεί να έκανε λάθος, παρότι φαινόταν ο τραυματισμός του παίκτη μας και ήταν επιθετικό φάουλ. Λάθος και στη φάση του Τραγουλιά, στην οποία ήμουν μπροστά. Και όταν ο διαιτητής στη φάση του Ξευγένη είδε καθαρό πέναλτι και κόκκινη σωστά, ο επόπτης είδε οφσάιντ. Προχθές είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος. Δε μιλάω για δόλο, αλλά για αλλοίωση. Αλλά θα γίνει το παιχνίδι ξανά, για να πάρουμε τους βαθμούς που μας στέρησαν; Όταν εγώ αποβληθώ θα τιμωρηθώ και θα πληρώσει πρόστιμο και η ομάδα. Όταν ένας διαιτητής βρίζει τι γίνεται; Έβρισε παιδί μου. Στενοχωριέμαι και για τα παιδιά μου και για τον πρόεδρο τον κύριο Κουτσομπίνα, που έχει προσφέρει πάρα πολλά.

Η προχθεσινή ήττα μπορεί να σας επηρεάσει στους επόμενους αγώνες;
Δεν αλλάζει τίποτα. Αντίθετα φαίνεται ότι τα παιδιά διψάνε περισσότερο και είναι πιο ψυχωμένα. Όλα αλλάζουν με μια νίκη την Κυριακή επί της Α.Ε.Μ. Θα είναι όλες οι ομάδες κοντά αν κερδίσουμε. Τα παιδιά όπως είπα είναι ψυχωμένα και θα δώσουν τα πάντα για να νικήσουμε. Είναι πολλά γεγονότα που μας πεισμώνουν. Και για μένα λένε διάφορα. Ποιος είναι ο Καρτσακλής; Και διάφορα τέτοια. Έχω παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο, είμαι γυμναστής και είμαι στρατιώτης του ποδοσφαίρου.

Η φετινή χρονιά κρίνεται επιτυχημένη;
Μπορούσαμε να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό δεν αλλάζει όμως και συνεχίζουμε. Έπρεπε να μιλήσουμε από την αρχή περισσότερο με τον πρόεδρο τον κύριο Κουτσομπίνα. Έχουμε ίδιες ιδέες και αξίες και είναι ένας άνθρωπος τίμιος και αξιοπρεπής, που έχει προσφέρει πολλά και θα συνεχίζει να προσφέρει. Η ομάδα έχει μέλλον και είναι ήρεμη. Και να ξέρετε ότι κάποια στιγμή στη ζωή όλοι δικαιωνόμαστε.  
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.