Τελευταια Νεα

30 Μαρ 2015

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Αστέρας Καμαρούλας



Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Αστέρας Καμαρούλας που επιβλήθηκε της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου με σκορ 4-2.
Στο 15' ο Δανιάς βρήκε με πάσα τον Γ.Αυγέρη και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 32' Θ.Αυγέρης με Γ.Αυγέρη συνδυάστηκαν με τον τελευταίο με προβολή να κάνει το 2-0. Εξι λεπτά αργότερα από πάσα του Θ.Αυγέρη ο Τ.Πιστιόλης με ψηλοκρεμαστό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η ΑΕΚ μείωσε σε 3-1 το 62' με σουτ του Μικρόλουλου. Στο 75' ο Δανιάς με σουτ έκανε το 4-1 και το τελικό 4-2 έγινε στο 91' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χ.Αυγέρη όταν ο Πελέκης ανέτρεψε στον Κυτούγια. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο πελέκης και τη θέση του κάτω από δοκάρια πήρε ο Γ.Αυγέρης για τα υπόλοιπα λεπτά των καθυστερήσεων.

Αστέρας Καμαρούλας: Πελέκης, Αριστόπουλος (62' Τσιμπάκης), Πιστιόλης Τ. (84' Αριστόπουλος Δ.), Μήτσος, Δανιάς (87' Παναγιωτόπουλος), Πιστιόλης Β., Καραπιπέρης, Λαϊνάς, Αυγέρης Γ., Αυγέρης Θ., Μπουλιέρης
ΑΕΚ Αγίου Κων/νου: Βασιλόπουλος, Καρδαράς, Μαντόγλου (60' Αυγέρης Γ.), Κολοβάκης, Αντωνόπουλος, Χριστογιάννης (55' Μακρής), Μικρόπουλος, Χήρας, Ευθυμίου, Αυγέρης Χ., Γεντέκης (62' Κυτούγιας)
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.