Τελευταια Νεα

29 Μαρ 2015

Είχε Καλοκαίρη



Με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων τον Καλοκαίρη η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου κέρδισε με 3 – 1 τον Κεραυνό Ποταμούλας και ανέβηκε στη 12η θέση της βαθμολογίας του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣΝΑ με 17 βαθμούς, έναν περισσότερο από το σημερινό της αντίπαλο. Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι, που κρίθηκε στο τελευταίο 15λεπτο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πλέον αυξάνουν τις πιθανότητες παραμονής.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες, όμως ένα λεπτό πριν τη λήξη η Ένωση πήρε προβάδισμα. Ο Στεφανόπουλος έβγαλε πολύ καλή σέντρα από δεξιά και ο Καλοκαίρης με κεφαλιά έκανε το 1 – 0. Στη φάση αυτή οι παίκτες του Κεραυνού διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ του σκόρερ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το Σωτηρίου και έδειχναν να ανεβάζουν απόδοση και να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο στη συνέχεια. Όμως ο Καλοκαίρης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2 – 1 στο 75΄, η Ένωση έχασε ευκαιρία με τετ α τετ του Σιάσιου και «κλείδωσε» τη νίκη με το Νικολογιάννη στο 85΄.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα του Στεφανόπουλου από αριστερά ο Σοφρώνης πρόλαβε τελευταία στιγμή και απομάκρυνε πριν η μπάλα φτάσει στο Θωμά Ζαγγανά που ήταν σε απόσταση βολής.
37΄ Ο Παπαθανασόπουλος πασάρει στον Τασούλης που κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.
39΄ Κόρνερ του Τασούλη ο Καλαντζής πιάνει την κεφαλιά που περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
44΄ Γκολ. Ο Στεφανόπουλος από δεξιά βγάζει πολύ καλή σέντρα στον Καλοκαίρη που με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπαθανάση για το 1 – 0.
59΄ Γκολ. Ο Τασούλης εκτελεί το φάουλ από δεξιά και ο Σωτηρίου με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 1.
64΄ Μακρινό σουτ του Τσιλιμαντού απέκρουσε ο Μπαλωμένος.
70΄ Ο Θωμάς Ζαγγανάς από δεξιά κάνει το γύρισμα, ο Καλοκαίρης δεν πιάνει καλά το σουτ και ο Μπαμπάτσικος δε μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας.
75΄ Γκολ. Ο Καλοκαίρης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα να βρει στην εσωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού και στα δίχτυα για το 2 – 1.
77΄ Σέντρα του Τασούλη ο Παπαθανασόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
79΄ Ο Καλοκαίρης με κάθετη πάσα βγάζει τετ α τετ το Σιάσιο που πλασάρει και διώχνει με τα πόδια ο Παπαθανάσης.
85΄ Γκολ. Ο Νικολογιάννης εκμεταλλεύεται λάθος της άμυνας του Κεραυνού, κλέβει τη μπάλα, μπαίνει στην περιοχή και με όμορφο πλασέ κάνει το 3 – 1.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Γιώργος Γκούβελος): Μπαλωμένος, Ζαγγανάς Ι., Μπαμπάτσικος, Συσοβίτης, Λαντός, Κρανιάς, Σιάσιος, Ζαγγανάς Θ. (73΄ Κοντός), Καλοκαίρης (89΄ Πασαγιάννης), Στεφανόπουλος, Νικολογιάννης (93΄ Καπελλάκης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ (Δημήτρης Ανδρώνης): Παπαθανάσης Α., Τηγανίτας, Σοφρώνης, Καλαντζής, Βασιλείου, Τσιλιμαντός, Μουρτζιάπης (77΄ Καψάλης) , Φλώρος (72΄ Λιάπης), Σωτηρίου Θ., Παπαθανασόπουλος, Τασούλης (86΄ Σωτηρίου Γ.).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.