Τελευταια Νεα

5 Μαρ 2015

Παρουσίαση νέου αθλητικού σωματείου "Α.Σ.Προοδευτική 2015"



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου αθλητικού Σωματείου στην πόλη του Αγρινίου, Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ "2015", που θα καλλιεργεί το άθλημα της Χειροσφαίρισης (Χάντμπολ). Παρουσία της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, Προπονητών , Αθλητών , Γονέων , Παλαιμάχων αθλητών στο MATCH POINT CAFE, έγινε η παρουσίαση του Συλλόγου, όπου αναλύθηκε η φιλοσοφία, το ανθρώπινο δυναμικό , και οι στόχοι που έχουν τεθεί. Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής μίλησε ο κ. Παπαθανασίου Κώστας που κέρδισε το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων. Γονείς και αθλητές έμειναν ικανοποιημένοι από το πλάνο λειτουργίας του Συλλόγου και εντυπωσιάστηκαν από το λογότυπο του συλλόγου, που επιμελήθηκε ο παλαιός αθλητής της ομάδας κ. Νιαβής Σπύρος. 
Ο Σύλλογος πέραν των Ακαδημιών (Αγοριών και Κοριτσιών) θα συμμετέχει και στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας 2015-2016. 
Σε λίγες ημέρες θα τεθεί σε λειτουργία και η επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, όπου εκτός από θέματα του Συλλόγου θα υπάρχουν και ειδήσεις από το χώρο του αθλήματος.



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.