Τελευταια Νεα

27 Φεβ 2015

Οι τελευταίες τρεις στροφές της Α΄ ΕΠΣΝΑ

Το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας φτάνει στο τέλος του και το olatagoal.gr σας παρουσιάζει τις 3 τελευταίες "στροφές" του, με τα παιχνίδια των ομάδων αναλυτικά και τις προσδοκίες κάθε ομάδας. Δεδομένη πλέον η πρώτη τετράδα των μπαράζ, ενώ τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει στη μάχη της παραμονής. Όσον αφορά την τελική κατάταξη των αγώνων μπαράζ, ρυθμιστής δείχνει να είναι ο Ατρόμητος Αντιρρίου, ενώ το ντέρμπι είναι αυτό της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στη Φλόγα Παλαιομάνινας και τον Όμηρο Νεοχωρίου. Στη μάχη της "ουράς" το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου και τον Άρη Αιτωλικού κρίνει πολλά, ενώ σημαντική ενδέχεται να είναι η αναμέτρηση του Αετού Σταμνάς με τη Δόξα Καινουρίου. Τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα, καθώς στο πρόγραμμά τους υπήρχε αναμέτρηση με το Παναιτώλιο παίρνουν ο Νέος Θέρμιος Απόλλων, ο Άρης Αιτωλικού και η Ακαδημία Ευηνοχωρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι προσδοκίες των ομάδων:



ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
59
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ *
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
57
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ*
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ*
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
54
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ*
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
45
ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ*
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
36
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ*
3 ΒΑΘΜΟΙ
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ*
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ
32
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ*
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ*
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
31
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ*
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ*
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
31
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ*
ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
29
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ*
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ*
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ
21
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ*
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
3 ΒΑΘΜΟΙ
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
17
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ*
ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
17
3 ΒΑΘΜΟΙ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ*
ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ
15
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ*
ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
3
-
-
-

Με * οι εκτός έδρας αγώνες των ομάδων.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Θεωρητικά μπορεί να κάνει το απόλυτο. Έχει παιχνίδια στα μέτρα της και θέλει να τα εκμεταλλευτεί για να μπει με διαφορά στα μπαράζ ανόδου. Πιο δύσκολη απόστολή φαντάζει αυτή της 25ης αγωνιστικής στο Αγγελόκαστρο με τον Αχελώο, αν και εντός έδρας φιλοξενεί την Ακαδημία Ευηνοχωρίου που καίγεται για βαθμούς και τον επικίνδυνο Απόλλωνα Δοκιμίου.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Το φινάλε μόνο εύκολο δεν είναι για τον Όμηρο. Έχει μόνο ένα εντός έδρας παιχνίδι με τον Αετό Σταμνάς και δύο δύσκολες αποστολές εκτός έδρας με Ατρόμητο Αντιρρίου και Φλόγα Παλαιομάνινας. Περιθώρια δεν υπάρχουν καθώς κυνηγάει την κορυφή, ενώ απέχει μόλις 3 βαθμούς από το Ναυπακτιακό και θέλει στη χειρότερη περίπτωση να μείνει 1 βαθμό πίσω από την ΑΕΜ στα μπαράζ, όπως είναι δηλαδή τώρα η βαθμολογία.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Σχετικά καλό το πρόγραμμα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Αν και κανείς δε μπορεί να θεωρήσει δεδομένα τα "τρίποντα" σε Δοκίμι και στο ντέρμπι με τον Ατρόμητο Αντιρρίου στο Παπαχαραλάμπειο. Η προσέγγιση του καλού προγράμματος απλά είναι επειδή δεν παίζει με ομάδες που καίγονται για βαθμούς. Αυτό που ψάχνει είναι τη μικρότερη δυνατή διαφορά με τις ομάδες της πρώτης δυάδας στα μπαράζ.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ: Το φινάλε έχει ντέρμπι για τη Φλόγα. Μεγάλο με τον Όμηρο την τελευταία αγωνιστική, αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσει τα εμπόδια του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα και του Προμηθέα στο Αντίρριο. Έχει μείνει ήδη πίσω στη διαδικασία των μπαράζ και σε καμία περίπτωση δε θέλει να σκέφτεται στραβοπάτημα, που μπορεί να είναι καταδικαστικό.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: Είναι το φαβορί για την κατάληψη της 5ης θέσης. Έχει 4 βαθμούς διαφορά από την 6η θέση και παίρνει τους 3 βαθμούς χωρίς αγώνα με το Παναιτώλιο. Όμως στα άλλα δύο παιχνίδια έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας με Φλόγα και Προμηθέα. Παρόλα αυτά γνωρίζει ότι ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, οποιοδήποτε στραβοπάτημα ομάδας που βρίσκεται παρακάτω τον κρατάει στην πεντάδα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: Έχει δύσκολα παιχνίδια ως το φινάλε. Όμως το ίδιο μπορούν να λένε και οι αντίπαλοι, καθώς φέτος ο Απόλλωνας απέδειξε πως δε μετράνε τα ονόματα των αντιπάλων και χτυπάει κάθε αγώνα. Το παιχνίδι με τη Δόξα το Σάββατο είναι σημαντικό, καθώς με νίκη εδραιώνεται στην 6η θέση και κυνηγάει το καλύτερο απέναντι σε Ναυπακτιακό και ΑΕΜ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ:
Παίζει τελευταία φορά στο γήπεδό του το Σαββατο δύσκολο παιχνίδι με τον Όμηρο και στη συνέχεια έχει εκτός έδρας αναμετρήσεις σε Καινούριο και Ναύπακτο. Δύο ντέρμπι και ένα παιχνίδι με ομάδα που καίγεται, στα οποία ο Ατρόμητος έχει το αβαντάζ ότι παίζει ελεύθερα και αυτό τον κάνει επικίνδυνο απέναντι σε ομάδες που θέλουν τους βαθμούς.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ: Θεωρητικά το πρόγραμμά του είναι δύσκολο. Παίζει το τελευταίο του εκτός έδρας παιχνίδι το Σάββατο με τον Αετό Σταμνάς και στη συνέχεια φιλοξενεί Φλόγα και Νέο Θέρμιο Απόλλωνα. Δεν έχει το άγχος των βαθμών και θέλει να εκμεταλλευτεί το μεγάλο του όπλο, που είναι η έδρα του, για να σκαρφαλώσει ψηλότερα στη βαθμολογία.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Έχει ίσως το πιο δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Με ομάδες που θέλουν βαθμούς και έχουν ποιότητα. Το μοναδικό παιχνίδι στην έδρα του είναι αυτό με την πρωτοπόρο ΑΕΜ. Έχει καθαρίσει την απευθείας παραμονή, θα παίξει πιο άνετα και αυτό τον κάνει επικίνδυνο, καθώς έχει τους παίκτες που μπορούν να πιάσουν καλή απόδοση και να του δώσουν βαθμούς.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Με μία νίκη σώνεται. Παίρνει τους 3 βαθμούς την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Παναιτώλιο και αναζητά το "τρίποντο" κόντρα σε ΑΕΜ στο Μεσολόγγι και Άρη Αιτωλικού στο Ευηνοχώρι. Κομβικό είναι το ματς με την ομάδα του Αιτωλικού. Έχει πολλές πιθανότητες ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στον Άρη να εξασφαλίσει τη μαθηματική παραμονή.   

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: Έχει δύο παιχνίδια με αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες και πρέπει οι παίκτες της να καταθέσουν ψυχή για να πάρουν νίκες. Αν τα καταφέρουν τότε θα έχουν το "πάνω χέρι" στην αναμέτρηση με τον Αετό Σταμνάς εκτός έδρας. Αν δεν το καταφέρει και η διαφορά είναι μέχρι τους 3 βαθμούς ο τελευταίος αγώνας θα είναι τελικός παραμονής.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Φτάνει τους 20 βαθμούς το Σάββατο, καθώς στο πρόγραμμα υπήρχε παιχνίδι με το Παναιτώλιο. Και μετά τελικός παραμονής με το Ευηνοχώρι. Αυτό το παιχνίδι είναι το πιο κρίσιμο της χρονιάς. Αν το πάρει έχει προβάδισμα παραμονής, αν δεν το καταφέρει τότε θα βρεθεί στα μπαράζ παραμονής, ενώ είναι πολύ δύσκολο το σενάριο να βρεθεί στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ: Είναι στην πιο δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή και γνωρίζει πως δεν είναι μόνο στο χέρι του. Έχει πολύ δύσκολο παιχνίδι την 25η αγωνιστική στο Νεοχώρι με τον Όμηρο. Θεωρητικά τελικός παραμονής είναι το ματς με το Καινούριο την τελευταία αγωνιστική, όμως αν το Σάββατο δεν κερδίσει τον Προμηθέα πολύ δύσκολα θα έχει ελπίδες. Οπότε... το Σάββατο έχει "τελικό" στο Αγγελόκαστρο.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.