Τελευταια Νεα

24 Ιαν 2015

Πήρε το ντέρμπι με τους συνήθεις υπόπτους

Με σκόρερ τους Βαγγέλη Γκάτση και Κώστα Βαβάτσικο η Α.Ε. Μεσολογγίου κέρδισε με 2 - 0 στο Νεοχώρι τον Όμηρο στο ντέρμπι της αγωνιστικής και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ ΕΠΣΝΑ. Η ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων σε ένα "φτωχό" σε φάσεις πρώτο ημίχρονο. Ο Γκάτσης με κοντινό πλασέ στο 35΄ άνοιξε το σκορ και στο 40΄ ο Βαβάτσικος από το κέντρο πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 0 - 2. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρη Θεοδοσίου έκαναν φάσεις, όμως ο Δουλιώτης όποτε χρειάστηκε επενέβη και κράτησε το μηδέν στην εστία του.    

Το φιλμ του αγώνα

Σέντρα Λαγού ο Αποστολίδης δεν πιάνει καλά την κοντινή κεφαλιά και η μπάλα περνάει άουτ.
13΄ Φάουλ του Κρούτη η μπάλα πέρασε άουτ.
27΄ Γύρισμα Λαγού ο Τσάμης δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.
35΄ Γκολ. Ο Νικολόπουλος κλέβει τη μπάλα στο κέντρο, προχωράει και πιάνει το δυνατό σουτ που διώχνει ο Ζέρβας και η μπάλα καταλήγει στο Γκάτση που από κοντά κάνει το 0 - 1.
39΄ Φάουλ Καρύμπα κεφαλιά του Τσάμη περνάει άουτ.
40΄ Γκολ. Λάθος στο κέντρο από τους παίκτες του Ομήρου ο Βαβάτσικος παίρνει τη μπάλα, περνάει όλους τους αντιπάλους που βρήκε μπροστά του και με κοντινό πλασέ κάνει το 0 - 2.
43΄ Μπάσιμο του Αποστολίδη από αριστερά και γύρισμα στον Καβαλιέρη που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι αλλά πλάσαρε παράλληλα στην εστία.
45΄ Αντεπίθεση για τον Όμηρο με τρεις παίκτες εναντίον ενός, όμως ο Λαγός δεν πασάρει στον ξεμαρκάριστο Καβαλιέρη, αλλά σουτάρει πάνω στον αμυντικό.
48΄ Σουτ του Κρούτη απέκρουσε ο Ζέρβας.
53΄ Φάουλ του Καρύμπα έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Δουλιώτης.
55΄ Ψηλοκρεμαστό σουτ του Καρύμπα πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι.
58΄ Ο Γιάννης Πασπαλιάρης βγαίνει στην αντεπίθεση και πιάνει το σουτ που αποκρούει ο Ζέρβας.
70΄ Κάθετη Αγγέλη στο Λαγό που βγαίνει τετ α τετ με το Δουλιώτη, όμως προσπαθεί να τον περάσει και ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Μ. έδιωξε σε πλάγιο.
71΄ Σέντρα Καρύμπα κεφαλιά του Γατσώρη πέρασε άουτ.
75΄ Σέντρα του Καβαλιέρη κεφαλιά του Σεραφίγγου περνάει άουτ.
80΄ Απευθείας κόρνερ του Καρύμπα διώχνει στο πρώτο δοκάρι ο Δουλιώτης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Γατσώρης, Βαλτογιάννης Κ. (60΄ Αγγέλης), Τσάμης, Λαγός, Σαμψώνας (46΄ Σεραφίγγος), Αποστολίδης (78΄ Στραβοδήμος), Καρύμπας, Καβαλιέρης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Ι. (87΄ Μακρής), Αντωνόπουλος, Γαρούφης, Δερβίσης, Πέκεζ, Νικολόπουλος (77΄ Ντζιμάνης), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος (58΄ Θεοδωρίδης), Κρούτη.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.