Τελευταια Νεα

25 Ιαν 2015

Διαστρεβλώνουμε την αλήθεια ανάλογα με τον κάθε οργανοπαίχτη

Δεν είναι πρωτότυπο. Δε μας ξενίζει, ούτε μας παραξενεύει. Εξάλλου είναι γνωστό ότι όταν ο δημοσιογράφος γράφει αλήθειες που ενοχλούν γίνεται ανεπιθύμητος και φυσικά όλα τα κάνει υποκινούμενος από κάποιον που του τα υπαγορεύει.
Είπαμε δεν είναι πρωτότυπο. Όταν ένα άρθρο γίνεται αρεστό οι κρίσεις είναι δεδομένες. "Έλα μωρέ την αλήθεια έγραψε, αυτά που έγιναν", "αυτό μας έλειπε να γράψει κάτι άλλο, αφού έτσι είναι" και "φαντάσου για να τα γράφει έτσι κι αυτός που δε χωνεύει ούτε τα άντερά του, πόσο καλοί ήμασταν".
Όταν το άρθρο δεν είναι αρεστό οι κρίσεις διαφορετικές. "Αυτός ότι του λένε το πιστεύει", "ο εν λόγω κύριος που το παίζει δημοσιογράφος να μάθει να ρωτάει πριν ανεβάσει" και φυσικά η κρίση που γράφτηκε σα σχόλιο και ανέβηκε στο site μας: "ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ" ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΗ.
Αλήθεια τι θέλει να πει ο ποιητής; Αλήθεια σε ποιο ρυθμό χορεύουμε; Αλήθεια τι εννοεί αυτό το σχόλιο; Ότι μας λαδώνουν για να τα γράψουμε ή ότι μας υπαγορεύουν τι να γράψουμε; Ας διαλέξουν κάποιοι τι συμβαίνει για να γνωρίζουμε κι εμείς αν είμαστε καλοπληρωμένοι ή υποκινούμενοι.
Τα γεγονότα δεν αλλάζουν και όταν είναι όμορφα περνάνε ασχολίαστα, όταν όμως ενοχλούν φέρνουν χλευασμό και προσπάθεια μηδενισμού. Δεν πειράζει συνηθισμένοι είμαστε.
Εμείς θα συνεχίσουμε να λαδωνόμαστε γιατί έχουμε site. Αυτή η άποψη δεν αλλάζει. Είναι βαθειά ριζωμένη στην αντίληψη κάποιων και σε καμία περίπτωση δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε αυτές τις λογικές.
Όσο για τον οργανοπαίχτη κάθε φορά διαφορετικός γιατί αν είναι ίδιος κάποια στιγμή θα στερέψει είτε από λεφτά είτε από θέματα για να μας δώσει.


Η συντακτική ομάδα του olatagoal.gr
« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Δεν εισαστε δημοσιογραφοι παιδια.Υπαρχουν ατομα που εχουν σπουδασει δημοσιογραφοι.Εσεις εισαστε απλα λατρεις του ερασιτεχνικου και προσπαθειτε για το καλυτερο.Συνεπως εχετε καθε δικαιωμα να πειτε οτι θελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ OLATAGOAL ΜΟΝΟ << ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ >>ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ - ΚΑΠΟΙΟΙ....ΤΑ ΡΑΣΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ....ΤΟ ΗΘΟΣ ,Η ΑΛΗΘΕΙΑ ,Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ <> ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.....

      Διαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.