Τελευταια Νεα

27 Δεκ 2014

Ανακοίνωση της ΕΠΣΝΑ για τις χειμερινές μεταγραφές

Η ΕΠΣΝΑ με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό πως οι μεταγραφές και οι επανεγγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών αρχίζουν τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου και λήγουν τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι. Παράθυρο για τις ομάδες της Α΄ Κατηγορίας για δηλώσεις μεταγραφών στις 3 Ιανουαρίου από τις 10 έως τις 12, χωρίς όμως να είναι σίγουρη η έκδοση του δελτίου αυθημερόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Από την Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ανακοινώνεται ότι οι μεταγραφές και οι επανεγγραφές ελευθέρων ποδοσφαιριστών της χειμερινής περιόδου, αρχίζουν την ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 και λήγουν την ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 και ώρα 12:00.
Ειδικά όμως για τα σωματεία της Α’ κατηγορίας, η ‘Ενωση θα δέχεται αιτήσεις μεταβολών των παραπάνω κατηγοριών και το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 και αποκλειστικά από ώρα 10:00 έως 12:00.
Η κατάθεση των αιτήσεων το ΣΑΒΒΑΤΟ 3-1-2015 δεν συνεπάγεται αυτόματα και την αυθημερόν έκδοση των δελτίων, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές αυτοί να αγωνιστούν την επομένη 4-1-2015, γεγονός το οποίο εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την Ε.Π.Ο.
Η έκδοση ή η μη έκδοση των παραπάνω δελτίων, θα γνωστοποιηθεί στα ενδιαφερόμενα σωματεία το απόγευμα του ΣΑΒΒΑΤΟΥ μέσω της ιστοσελίδας της ‘Ενωσης και σε περίπτωση έκδοσης θα ορίζεται χρονικό περιθώριο την ίδια ημέρα  μέσα στο οποίο αποκλειστικά και μόνο, τα σωματεία θα μπορούν να παραλάβουν τα δελτία.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.