Τελευταια Νεα

21 Δεκ 2014

Καλύτερος ο Αστέρας...2 - 0 την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου

Σε ένα δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο Καραπαππά ο Αστέρας Αγρινίου επιβλήθηκε με 2 - 0 της Α.Ε. Αγίου Δημητρίου. Με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 23 βαθμούς και έφτασαν προσωρινά στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟ Καλυβίων και περιμένουν τα αυριανά παιχνίδια για να δουν σε ποια θέση θα βρεθούν με την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής. Η Ένωση, που δεν είχε στον πάγκο το Γιώργο Γκούβελο, έμεινε στους 10 βαθμούς και βρίσκεται μετά τη νίκη του Αστέρα Καμαρούλας στη 12η θέση της βαθμολογίας.
Στο σημερινό παιχνίδι ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική του υπεροχή από το 36ο λεπτό λόγω της αποβολής του Στεφανόπουλου και έφτασε στη νίκη με τέρματα των Ορφέα Βασιλάρη και Βαγγέλη Κοκκώνη. Ο Αστέρας είχε την υπεροχή σε ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες είχαν φάσεις για γκολ. Στο 36΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη και σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Τσιάκαλος ανατράπηκε από το Στεφανόπουλο με το διαιτητή Κυριλή να υποδεικνύει σωστά το πέναλτι και να δίνει τη δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό της Ένωσης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασιλάρης που νίκησε το Δημητρίου και έκανε το 1 - 0. Η μεγάλη ευκαιρία της φιλοξενούμενης ομάδας χάθηκε στο 75΄ όταν σε φάση διαρκείας μπροστά στην εστία του Πεσλή, ο Τσιάκαλος και ο Πίτλιγγερ απομάκρυναν πριν τη γραμμή σουτ των αντίπαλων επιθετικών. Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 77΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη ο Κοκκώνης με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 - 0.
Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι Παπαθανάσης Η., Αριστόπουλος Γ. και Βασιλάρης και από την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου οι Βλαχοδήμος, Σιάσος και Νικολογιάννης.
Καλή η διαιτησία του Κυριλή καθώς και των βοηθών του Χουλιάρα και Γεωργίου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Νίκος Κοκκώνης): Πεσλής, Παπαθανάσης Η., Αριστόπουλος Γ., Πίτλιγγερ, Τσιάκαλος, Σπυρόπουλος, Μπέκος (84΄ Γράψας), Βασιλάρης, Πατσέας, Κοκκώνης (89΄ Γιαννακάς), Ζαφείρης.

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Γιώργος Καλοκαίρης): Δημητρίου, Κόντος (46΄ Ζαγγανάς Θ.), Σταμάτης, Συσοβίτης, Στεφανόπουλος, Ζαγγανάς Ι., Σιάσος (62΄ Καλοκαίρης), Κρανιάς, Νικολογιάννης, Βλαχοδήμος, Παπαντωνίου (36΄ Μπαμπάτσικος).
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.