7 Νοε 2014

Θεόδωρος Λαυράνος: Μαύρη μέρα για την Α.Ε.Μ.

Στην τελευταία του συνέντευξη στον πάγκο της Α.Ε.Μ. μετά το παιχνίδι με τη Φλόγα στην Παλαιομάνινα ο Θεόδωρος Λαυράνος μίλησε για ένα άσχημο αποτέλεσμα και τόνισε πως η χθεσινή ημέρα ήταν μια μαύρη μέρα για την ομάδα. Ο νεαρός τεχνικός δήλωσε πως κανείς δεν περίμενε τέτοια έκταση στο σκορ, παρότι η ομάδα δεν ήθελε να έχει απώλειες ενόψει Ναυπακτιακού και παρατάχθηκε με αλλαγές, αλλά είπε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, όμως το σκορ είναι αυτό που μένει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θεόδωρου Λαυράνου:

Κόουτς ένα άσχημο αποτέλεσμα και η ομάδα μένει εκτός Κυπέλλου από το πρώτο της παιχνίδι.
Σίγουρα είναι βαρύ το σκορ που δεχτήκαμε. Πραγματικά δεν περιμέναμε να πάρει τόση έκταση το σκορ. Δεν ήταν στόχος 100% το παιχνίδι, βάλαμε και νέα παιδιά στην ομάδα, γιατί το Σάββατο παίζουμε ένα ντέρμπι με τη Ναύπακτο και δε θέλαμε να έχουμε απώλειες, αλλά δεν περιμέναμε ένα τέτοιο σκορ. Θεωρώ ότι δεχτήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και πιστεύω ήμασταν καλύτεροι από την Παλαιομάνινα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Χάσαμε κάποιες φάσεις να ισοφαρίσουμε και στο τελευταίο δεκάλεπτο ρισκάραμε, ανεβήκαμε πιο ψηλά και μοιραία δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Δυστυχώς δεν είναι τιμητικό το αποτέλεσμα για μας, είναι μια μαύρη μέρα για την Α.Ε.Μ., θα πρέπει όμως να το υποστούμε.

Το γεγονός ότι πολλές φάσεις προήλθαν από λάθη οφείλεται στις πολλές αλλαγές που έγιναν;
Σίγουρα και εμείς και η Φλόγα χρησιμοποιήσαμε νέα παιδιά. Πρέπει όμως και αυτοί να παίξουν και μοιραία μπορεί να μην είχαν συνοχή οι δύο ομάδες. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά καλύτεροι από τη Φλόγα, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μένει και θα θυμόμαστε.

Η επόμενη μέρα για την Α.Ε.Μ. έχει ντέρμπι με το Ναυπακτιακό. Τι περιθώρια υπάρχουν κυρίως ψυχολογικά για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας;

Θα προσπαθήσουμε να τονώσουμε το ηθικό των παικτών. Είναι λίγεςοι μέρες και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να κερδίσουμε για να αλλάξουμε λίγο την ψυχολογία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.