Τελευταια Νεα

26 Νοε 2014

Εύκολο τρίποντο για την ΑΕΜ.. σε απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο !

Εύκολο απόγευμα την Τετάρτη 26/11 για την ΑΕΜ που υποδέχθηκε στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την ομάδα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου για την 10η (εμβόλιμη) αγωνιστική της Α κατηγορίας, όπου και την νίκησε με σκορ 4-0.
Σε ένα απαράδεκτο και γεμάτο λακκούβες αγωνιστικό χώρο, που για ακόμα μια φορά θα γίνει η αφορμή ώστε να έχουμε τραυματισμό και αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους, η ΑΕΜ θα πάρει ένα ξεκούραστο τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα του θα προσπαθήσει από το πρώτο λεπτό να αμυνθεί σωστά και να βγάλει στην αντεπίθεση κάποια φάση, χωρίς όμως να τα καταφέρει μιας και σε όλο το παιχνίδια ο Δουλιώτης θα είναι ένας απλός θεατής.


Το φιλμ του αγώνα:

6΄ο Γκάτσης με τον Γαβρίνα να παίξουν το ένα – δυο, σουτ του πρώτου με την μπάλα να περναει άουτ.
16΄παράλληλη σέντρα με την εστία από αριστερά του Βαβάτσικου, με τους Γκάτση σε πρώτο χρόνο, και Γαβρίνα σε δεύτερο να μην μπορούν να κάνουν επαφή με την μπάλα και να περναει άουτ.
25΄γκοολ, όμορφη κάθετη πάσα του Μιχαλόπουλου μέσα στην περιοχή για τον Γκάτση, τσίμπημα της μπάλας και 1-0.
43΄σουτ του Γκάτση θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.
44΄σουτ Βαβάτσικου στην αριστερή εξωτερική πλευρά των διχτύων.
47΄σουτ του Δερβίση από θέση βολής μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
52΄αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΜ, στην θέση του Μιχαλόπουλου που στο πρώτο ημίχρονο σε μια ανύποπτη φάση είχε γυρίσει το πόδι του λόγο του απαράδεκτου αγωνιστικού χώρου του ΔΑΚ Μεσολογγίου θα περάσει ο Νικολόπουλος.
68΄καθετη πάσα του Βαβάτσικου στον Γαβρίνα μέσα στην περιοχή, σουτ του τελευταίου με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κατσαβοχρήστου.
71΄γκοολ, σέντρα από αριστερά του Μπαρμπαρούση, σουτ του Γαβρίνα από πλάγια δεξιά, στην αριστερή γωνία και 2-0.
76΄γκοολ, όμορφος συνδυασμός από Νικολόπουλος – Γαβρίνα και Κρούτη, πλασέ του τελευταίου και 3-0.
89΄γκοολ, σέντρα από δεξιά του Γαβρίνα στο δεύτερο δοκάρι, κεφάλια του Γκάτση και 4-0.
91΄μια ακόμα σέντρα του Γαβρίνα στην καρδία της άμυνας του Παναιτωλίου, κεφαλιά Νικολόπουλου θα μπλοκάρει ο Κατσαβοχρήστος.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ντζανής – Κωσταράς – Βαλλιάνος.

ΑΕΜ: (Ξανθόπουλος Β.) Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Ι, Μακρής (67΄Μπαρμπαρούσης), Πασπαλιάρης Γ, Δερβίσης (79΄Αυτζής), Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (52΄Νικολόπουλος), Γκάτσης, Γαβρίνας, Βαβάτσικος, Κρούτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.: (Τάκος Κ.) Κατσαβοχρήστος, Πανταζής, Αλπέντζος, Ντίνος (84΄Σαμαράς), Γαρούφης, Τάκος, Τσοπανάς, Ζωγράφος, Κοντοπάνος (78΄Ρήγας), Βδουκάκης (80΄Μπουκουβάλας), Παναγιωτόπουλος.

πηγή: aitosports.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.