7 Νοε 2014

Χρήστος Κουτσομπίνας: Μέτρησε ο νόμος του "Τζαμαρακανά"

Σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Φλόγας Παλαιομάνινας επί της Α.Ε.Μ. ο πρόεδρος της Φλόγας Χρήστος Κουτσομπίνας ανέφερε πως αυτό που μέτρησε ήταν ο νόμος του "Τζαμαρακανά", όπως ο ίδιος ονομάζει το γήπεδο της Παλαιομάνινας. Ο Χρήστος Κουτσομπίνας συνεχάρη τους παίκτες για τη νίκη απέναντι σε μια ιστορική ομάδα και τόνισε πως η Φλόγα έχει σα στόχο και τη διάκριση στο Κύπελλο. Τέλος ξεκαθάρισε πως ο κόσμος της Παλαιομάνινας είχε μια ευκαιρία να δει την ομάδα και θα γίνει προσπάθεια να παίξει του χρόνου η ομάδα στη φυσική της έδρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Κουτσομπίνα:

Πρόεδρε είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα σας σωστά;
Είναι μια μεγάλη, μια ιστορική πρόκριση για την ομάδα μας. Μέτρησε ο νόμος της έδρας και το λέω πάντα πως όταν μια ομάδα δεν έχει έδρα, δεν έχει τίποτα. Στην έδρα μας είμαστε τρία χρόνια αήττητοι. Είναι μια δύσκολη έδρα για όλες τις ομάδες. Μέτρησε ο νόμος του "Τζαμαρακανά", όπως το λέω εγώ. Μια νίκη μεγάλη απέναντι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας. Την αντιμετωπίσαμε με σεβασμό, γιατί πάντα θα είναι μια μεγάλη ομάδα η Α.Ε.Μ. και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια.

Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν στο πρωτάθλημα υπήρχε Παλαιομάνινα και όχι Δοκίμι σαν έδρα;
Πολύ διαφορετικά. Δύσκολο να περάσει ομάδα από την έδρα μας. Αυτό το έχουμε αποδείξει αυτά τα χρόνια. Όσο μεγάλη ομάδα και να είναι. Και ένας ακόμα λόγος που δηλώσαμε σαν έδρα στο Κύπελλο το γήπεδό μας ήταν και για να δει ο κόσμος του χωριού την ομάδα και να χαρεί. Δε μπορούμε να παίξουμε φέτος, θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε του χρόνου.

Το Κύπελλο είναι στόχος για τη Φλόγα Παλαιομάνινας;
Η Φλόγα έχει σα στόχο και το Κύπελλο και μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Πέρσι περάσαμε 4 γύρους και πιστεύω πως και φέτος θα πάμε καλά. Μας αρέσει ο θεσμός του Κυπέλλου και πιστεύω θα συνεχίσουμε καλά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.