Τελευταια Νεα

27 Νοε 2014

Αετός Σταμνάς: Συγχαίρει το διαιτητικό τρίο του αγώνα με τη Φλόγα Παλαιομάνινας

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Αετού Σταμνάς συγχαίρει το διαιτητή Βασίλη Παναγιωτόπουλο και τους βοηθούς του Κακατσίδη και Ροδάτο για την απόδοσή τους στην αναμέτρηση της ομάδας με τη Φλόγα Παλαιομάνινας τονίζοντας πως το διαιτητικό τρίο άφησε τους παραγματικούς πρωταγωνιστές να μιλήσουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αετού Σταμνάς θέλει να συγχαρεί το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης της ομάδας μας με τη Φλόγα Παλαιομάνινας για την απόδοσή τους στο παιχνίδι μεταξύ των δύο συλλόγων για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Ο διαιτητής κύριος Βασίλης Παναγιωτόπουλος και οι βοηθοί του κ.κ. Κακατσίδης και Ροδάτος κατά την άποψή μας ήταν άριστοι στο παιχνίδι και άφησαν τους πραγματκούς πρωταγωνιστές να "μιλήσουν" στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα για την ομάδα μας σίγουρα δεν ήταν το επιθυμητό, όμως υπεύθυνοι γι' αυτό ήμασταν μόνο εμείς. Θέλουμε να επισημάνουμε πως η σημερινή διαιτησία αποδεικνύει πως το επίπεδο στο Νομό μας στο κομμάτι αυτό είναι σε υψηλό επίπεδο και οι διαιτητές όπως ο κύριος Παναγιωτόπουλος που βρίσκεται σε Εθνικές Κατηγορίες, δε θεωρούν σε καμία περίπτωση "αγγαρεία" τον ορισμό τους σε ένα παιχνίδι του Τοπικού μας Ποδοσφαίρου.
Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε πως τέτοιες διαιτησίες μόνο μπροστά μπορούν να πάνε το ποδόσφαιρό μας και είναι αυτές που όλοι επιθυμούμε στα παιχνίδια όλων των πρωταθλημάτων της Ένωσής μας.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Αετού Σταμνάς
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.