Τελευταια Νεα

22 Νοε 2014

Πέρασε νικηφόρα από το "νησί" η ΑΕΜ


Δύσκολη και αγχωτική νίκη εκτός έδρας για την ΑΕΜ το Σάββατο το απόγευμα στο ΔΑΚ Αιτωλικού με 1-0 επί του Άρη Αιτωλικού.
Πολύ καλύτερη η ομάδα του Άρη Αιτωλικού στο πρώτο ημίχρονο που θα έχει δυο πολύ καλές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ με τον Νεκτάριο Ζέρβα στο 9΄, σέντρα από δεξιά του Χονδρογιάννη Χρήστου, λάθος απομάκρυνση του Πασπαλιάρη Γιάννη με την μπάλα να φτάνει στον Ζέρβα, σουτ του τελευταίου θα περάσει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο του Δουλιώτη.
Στο 37΄με τον Ζέρβα για ακόμα μια φορά που ήταν ο παίκτης κλειδί για τον Γιώργο Ζήκο, θα κάνει ένα καλοζυγισμένο σουτ από πλαγιά αριστερά με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη, να σκάει στο έδαφος και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΜ θα προσπαθήσει να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να απειλήσει τους γηπεδούχους χωρίς όμως να μπορέσει να ξεκλειδώσει την καλή αμυντική λειτουργία του Άρη, αλλά και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα όπως στο πρώτο ημίχρονο.
Το γκολ της αναμετρήσεις που θα κρίνει και το τελικό αποτέλεσμα θα έρθει στο 66΄, κόρνερ από δεξιά με τον Βαβάτσικο για την ΑΕΜ, πρώτη κεφαλιά του Κρούτη δεύτερη κεφαλιά του Πασπαλιάρη Γιώργου στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντίδραση Βελτίστα 0-1.
Στο 70΄οι γηπεδούχοι θα μείνουν και με παίκτη λιγότερο όταν σε έντονη διαμαρτυρία του Ερινάλντο προς τον πρώτο βοηθό κ. Ζυγούρη και τον διαιτητή της αναμετρήσεις κ. Διώτη ο τελευταίος θα δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Άρη.
Το τελικό σφύριγμα του κ. Διώτη θα βρει μια μικρή μερίδα φιλάθλων των γηπεδούχων να διαμαρτύρονται προς το διαιτητικό τρίο χωρίς όμως κάτι το αξιοσημείωτο.
Σε αρκετά καλή κατάσταση βάσει των αναλογιών και των συνθηκών ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου και οι γύρο χώροι του σταδίου χάρη στην καθημερινή φροντίδα του κ. Φράγκου, με μελανό σημείο αυτό του μαντρότοιχου που δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση.
Το φιλμ του παιχνιδιού:
9΄ σέντρα από δεξιά του Χονδρογιάννη Χρήστου, λάθος απομάκρυνση του Πασπαλιάρη Γιάννη με την μπάλα να φτάνει στον Ζέρβα, σουτ του τελευταίου θα περάσει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο του Δουλιώτη.
22΄σουτ του Γκάτση ψιλά άουτ.
31΄σουτ Καρατζογιάννη ψιλά αουτ.
37΄μεγαλη ευκαιρία για τον Άρη, καλοζυγισμένο σουτ του Ζέρβα από πλαγιά αριστερά με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη, να σκάει στο έδαφος και να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.
38΄κορνερ κομπίνα με τον Μιχαλόπουλο, κεφαλιά Πασπαλιάρη Γιώργου με την μπάλα να περναει άουτ.
59΄σουτ Μιχαλόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Βελτσίστα.
66΄γκολ για την ΑΕΜ, κόρνερ από δεξιά με τον Βαβάτσικο για την ΑΕΜ, πρώτη κεφαλιά του Κρούτη δεύτερη κεφαλιά του Πασπαλιάρη Γιώργου στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντίδραση Βελτίστα 0-1.
70΄ οι γηπεδούχοι θα μείνουν και με παίκτη λιγότερο όταν σε έντονη διαμαρτυρία του Ερινάλντο προς τον πρώτο βοηθό κ. Ζυγούρη και τον διαιτητή της αναμετρήσεις κ. Διώτη ο τελευταίος θα δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Άρη.
88΄σουτ Νικολόπουλου, χωρίς πρόβλημα θα μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.
92΄εκτελεση φάουλ από αριστερά με τον Ζέρβα, κεφαλιά Χονδρογιάννη Χρήστου, με την μπάλα να περναει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη.
Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ. Διώτης – Ζυγούρης – Τριανταφύλλου.
ΑΡΗΣ: (Ζήκος Γ.) Βελτσίστας, Καραδήμας, Χονδρογιάννης Π, Μπούσγος, Ερινάλτο, Σκαρμούτσος (84΄Φράγκος), Μουχάμετ (73΄Ζηνεμπής), Καρατζογιάννης, Χονδρογιάννης Χ, Ζέρβας, Καλύβας (87΄Κανταρέλος).
ΑΕΜ: (Ξανθόπουλος Β.) Δουλιώτης, Πασπαλιάρης Ι, Μπαρμπαρούσης, Πασπαλιάρης Γ, Δερβίσης, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (59΄Νικολόπουλος), Γκάτσης, Γαβρίνας (81΄Μακρής), Βαβάτσικός, Κρούτη.
Μιχάλης Δημητρίου
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.