Τελευταια Νεα

10 Οκτ 2014

Pre Game: Α.Ε. Μεσολογγίου - Φλόγα Παλαιομάνινας

Το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣΝΑ διεξάγεται στο Μεσολόγγι με την τοπική Α.Ε.Μ. που έχει το απόλυτο στους δύο πρώτους αγώνες να φιλοξενεί τη Φλόγα Παλαιομάνινας, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με νίκη, όμως τη 2η αγωνιστική ηττήθηκε από το Ναυπακτιακό Αστέρα.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: Στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα του Θεόδωρου Λαυράνου, με τη στήριξη του κόσμου που αναμένεται να είναι αρκετός και την ψυχολογία από τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες με ανατροπή, θα κυνηγήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε και στην τελευταία προπόνηση το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος Διονύσης Βισβίκης. Δαλαγιώργος, Γιάννης Πασπαλιάρης και Λένης είναι οι παίκτες στους οποίους δεν υπολογίζει ο Θεόδωρος Λαυράνος.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ: Η τύχη δεν ήταν με το μέρος της στο παιχνίδι με το Ναυπακτιακό Αστέρα και η ομάδα ηττήθηκε στο πρώτο θεωρητικά εντός έδρας παιχνίδι. Ο Ανδρέας Κονδύλης ξεκαθαρίζει πως όλα τα παιχνίδια για την ομάδα είναι ίδια από τη στιγμή που δεν αγωνίζεται στη φυσική της έδρα και τονίζει πως η ομάδα του κατεβαίνει πάντα για το θετικό αποτέλεσμα. Εκτός θα μείνει ο Σωτήρης Κόκκαλης που έχει θλάση και αμφίβολος είναι ο Στράτος Τσιμπούκας που προέρχεται από τραυματισμό και μπορεί να μπει στη 18αδα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.