Τελευταια Νεα

12 Οκτ 2014

"Καθάρισε" στο δεύτερο ο ΠΑΟ Αγρινίου

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας πέτυχε ο ΠΑΟ Αγρινίου, που επιβλήθηκε στην Παντάνασσα του τοπικού Χρυσού Αστέρα με σκορ 4 - 0. Η ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60ο λεπτό που πέτυχε το δεύτερο γκολ και είχε την αριθμητική υπεροχή κυριάρχησε ουσιαστικά στο παιχνίδι. Αντίθετα η ομάδα της Παντάνασσας δεν κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και παρέμεινε ουραγός στη βαθμολογία.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι και μόλις στο 1ο λεπτό το σουτ του Σαΐτα πέρασε άουτ. Στο επόμενο λεπτό η ομάδα του Γιώργου Αρμύρα έχασε κλασική ευκαιρία μετά από εκτέλεση κόρνερ και προσπάθειες των Ντολένγκα, Κουμάση και Ντελή που απομάκρυναν ισάριθμες φορές οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων λίγο πριν τη γραμμή και στο 3΄ ο Ζώης απέκρουσε το σουτ του Μπάρκα. Στο 12ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως το μακρινό φάουλ που εκτέλεσε ο Σαΐτας από πολύ πλάγια θέση κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Λιάγκου. Στο 14΄ το σουτ του Μακρή πέρασε άουτ και στο 19΄ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Καράτσαλος έπιασε την κεφαλιά με το Λιάγκο να αποκρούει εκπληκτικά. Στο 21΄ το δυνατό σουτ του Τσώρακα πέρασε άουτ και στο 27΄ ο Λιάγκος απέκρουσε και πάλι εντυπωσιακά το σουτ του Γκουρνέλου. Στο 31΄ ο Λιάγκος με βολέ βρήκε μπροστά το Στάικο που έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ και στην εκτέλεση του κόρνερ από το Ντολένγκα ο Βελέντζας με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ. 
Στο 46΄ ο Ζώης απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κουμάση και στο 54΄ και πάλι ο Ζώης έδιωξε σε κόρνερ την κεφαλιά του Κουμάση. Στο επόμενο λεπτό ο λιάγκος έδιωξε με το πόδι το πλασέ του Μακρή και στο 57΄ ο Γκουρνέλος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δίχτυα κάνοντας το 0 - 1. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν στο 59΄ με το φάουλ του Ντολένγκα από καλή θέση που έφυγε άουτ και στο επόμενο λεπτό τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τον ΠΑΟ Αγρινίου, καθώς ο Τσώρακας έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και δέχτηκε και την κόκκινη του Βαλλιάνου. Ο Σαΐτας στο 62΄ εκτέλεσε το πέναλτι και έκανε το 0 - 2. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν πιο άνετα και αφού αρχικά έχασαν την ευκαιρία με φάουλ του Χρήστου Γκουρνέλου που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 65΄, έκαναν το 0 - 3 στο 68΄ μετά από όμορφο συνδυασμό και σουτ του Ζιάκα μέσα από την περιοχή. Στο 77΄ ο Χρυσός Αστέρας έχασε την ευκαιρία να μειώσει με σουτ του Σεφεριάδη έξω από την περιοχή που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 78΄ ο Λιάγκος έδιωξε με τα πόδια του σουτ του Γκουρνέλου και στο 80΄ ο Μακρής έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Λιάγκου για το 4 - 0. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ακόμα σουτ με τους Καλύβα και Γκουρνέλο που πέρασαν άουτ και στο τέλος πανηγύρισαν μια σημαντική εκτός έδρας νίκη με μεγάλο σκορ.

ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ (Γιώργος Αρμύρας):
Λιάγκος, Τσώρακας, Ταλιούρας, Κουμάσης, Ντελής, Ντολένγκα Τζ. (75΄ Σεφεριάδης), Κεφάλας (65΄ Ρενάτο Μούτσα), Νικολόπουλος, Βελέντζας, Στάικος (81΄ Ξηροκώστας Μ.), Μπάρκας.

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος):
Ζώης, Παπαθανάσης, Μακρής, Ζιάκας, Σταμάτης, Σαΐτας (68΄ Παπαϊωάννου), Κοκώνης Η. (72΄ Καλύβας), Καράτσαλος, Παπαβασιλείου (76΄ Βασιλάρης Σ.), Γκουρνέλος Χ., Γκουρνέλος Θ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.