Τελευταια Νεα

20 Οκτ 2014

Νίκος Μιμηγιάννης: Σημαντική νίκη σε ένα κομβικό παιχνίδι

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Φλόγας Παλαιομάνινας με τον Άρη Αιτωλικού ο Νίκος Μιμηγιάννης τόνισε πως η ομάδα του πέτυχε μια σημαντική νίκη σε ένα κομβικό παιχνίδι. Ο προπονητής της Φλόγας ανέφερε πως η νίκη θα βοηθήσει στην ψυχολογία των παικτών, ξεκαθάρισε πως είναι σημαντικό να μη χάνεις έδαφος, όμως είναι ακόμα πολύ νωρίς και οι ομάδες πρέπει να εμφανιστούν έτοιμες την κατάλληλη στιγμή.

Αναλυτικά:

Πρεμιέρα στον πάγκο της Φλόγας με νίκη κόντρα σε μια ιστορική ομάδα. Πως κρίνετε το γεγονός αυτό;
Το παιχνίδι ήταν κομβικό για μας. Δεν είχαμε να αντιμετωπίσουμε μόνο τον Άρη Αιτωλικού αλλά και την κακή ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Εκεί ρίξαμε το βάρος όλη την εβδομάδα και αντιστρέψαμε το κλίμα που υπήρχε. Αυτή η νίκη ήταν πολύ σημαντική, θα μας βοηθήσει στο κομμάτι της ψυχολογίας και θα μας δώσει ώθηση να δουλέψουμε πολύ καλύτερα.

Οι δύο ομάδες από τις οποίες έχασε η Φλόγα είναι στην κορυφή και χωρίς να έχουν χάσει βαθμούς. Είναι μειονέκτημα αυτό για την ομάδα σας αν και είμαστε ακόμα στην αρχή και για την περίπτωση των μπαράζ;
Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να σκεφτόμαστε τα μπαράζ. Είναι όμως σημαντικό το γεγονός να μη χάνεις έδαφος. Πάντως πιστεύω πως το πρωτάθλημα είναι δρόμος αντοχής και όχι ταχύτητας. Δεν έχει σημασία το πως είναι οι ομάδες τώρα, αλλά πως θα εμφανιστούν όταν πρέπει.

Εσείς πως θα παρουσιαστείτε εκείνη την περίοδο;

Θα το δούμε αυτό. Έχουμε δρόμο και θα δουλέψουμε πολύ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.