Τελευταια Νεα

19 Οκτ 2014

Νίκη στο ντεμπούτο Μιμηγιάννη

Στο ντεμπούτο του Νίκου Μιμηγιάννη στον πάγκο της η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 4 - 1 τον Άρη Αιτωλικού. Καλή απόδοση για τους τυπικά γηπεδούχους που ουσιαστικά "καθάρισαν" τη νίκη στο τελευταίο δίλεπτο του πρώτου ημιχρόνο, όταν μετέτρεψε το "εύθραυστο" 1 - 0 σε 3 - 0.
Η Φλόγα μπήκε δυνατά και στο 2ο λεπτό μετά την πάσα του Παπαδόπουλου ο Τζουλιάνο πλάσαρε, όμως η μπάλα βρήκε στον Ερινάλντο και κατέληξε κόρνερ. Το σουτ του Νούλα στο 12΄ έφυγε άουτ και στο 14΄ ο Βελτσίστας έδιωξε το φάουλ του Καρύμπα, με τη μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι στη συνέχεια. Η Φλόγα άνοιξε το σκορ στο 20΄ όταν ο Τζουλιάνο ανατράπηκε στην περιοχή από το Μπούσγο και ο Καρύμπας που ανέλαβε την εκτέλεση νίκησε το Βελτσίστα. Στο 28΄ ο Καρύμπας πέρασε όμορφη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας στο Τζουλιάνο που πλάσαρε και ο Βελτσίστας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ και στο 42΄ ο Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή και έκανε το πλασέ που απέκρουσε ο Βελτσίστας. Στο 44΄ ο Καλοκαίρης έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Ξευγένης με κεφαλιά σε κενή εστία έκανε το 2 - 0. Και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου Καρύμπας και Ξευγένης συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 - 0.
Στο 53΄ το φάουλ του Καρύμπα από πλάγια δεξιά βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 55΄ οι παίκτες του Γιώργου Ζήκου κέρδισαν πέναλτι και ο Ζέρβας ευστόχησε μειώνοντας σε 3 - 1. Οι παίκτες του Άρη στη συνέχεια προσπάθησαν να απειλήσουν περισσότερο, όμως δεν κατάφεραν να βρουν διαδρόμους προς την εστία του Ρόκκου και στο 71΄ ο Καρύμπας βρήκε τον Ξευγένη, που πάσαρε στον Παχή και αυτός με πλασέ έκανε το 4 - 1. Το φάουλ του Καρύμπα στο 75΄ πέρασε άουτ και στην τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα του σουτ του Ζέρβα πέρασε ελάχιστα άουτ στο 82΄.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Νίκος Μιμηγιάννης):
Ρόκκος, Τραγουλιάς, Καλοκαίρης, Ζαχαράκης, Καρτσακλής, Καντάνης, Τζουλιάνο, Νούλας (67΄ Παχής), Ξευγένης, Καρύμπας (80΄ Δήμος), Παπαδόπουλος (75΄ Κουρσάρης).

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Βελτσίστας, Κουτρούλης, Χονδρογιάννης Παν., Ερινάλντο, Μπούσγος, Χονδρογιάννης Χρ., Γιαννής (46΄ Καρέτσος), Μαχμούτ (67΄ Ζηνεμπής), Καραδήμας, Ζέρβας, Φράγκος (46΄ Λαδάς).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.