Τελευταια Νεα

21 Οκτ 2014

Γιώργος Ζήκος: Θα γίνουμε από τις καλές ομάδες της Κατηγορίας

Μετά τη λήξη του αγώνα με τη Φλόγα Παλαιομάνινας ο τέχνικός του Άρη Αιτωλικού Γιώργος Ζήκος δήλωσε πως η εμπειρία των παικτών της Φλόγας μέτρησε στο παιχνίδι και η ομάδα του προσπαθεί να βρει ταυτότητα. Εμφανίστηκε όμως πεπεισμένος πως με το υλικό που υπάρχει ο Άρης θα γίνει από τις καλές ομάδες της Κατηγορίας και είπε πως περιμένει η ομάδα να φτάσει στα επίπεδα που επιθυμεί ο ίδιος σε περίπου ένα μήνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ήττα από μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί παρότι δεν ξεκίνησε πολύ καλά. Τι έφταιξε και είχατε αυτό το αποτέλεσμα;
Μέτρησε η μεγάλη εμπειρία των παικτών της Φλόγας και νομίζω το καθοριστικό λεπτό στο οποίο δεχτήκαμε τα δύο γκολ στο τέλος του ημιχρόνου. Αν συνυπολογίσουμε και ένα, όπως θα χαρακτήριζα, χαζό πέναλτι ήρθε το αποτέλεσμα αυτό, το οποίο όμως θεωρώ πλασματικό βάσει εικόνας ομάδων. Θα μπορούσε όμως να γίνει και ένα μεγαλύτερο σκορ, με περισσότερα γκολ και για τις δύο ομάδες.

Σας προβληματίζει το γεγονός ότι και στο προηγούμενο και σε αυτό το παιχνίδι όταν η ομάδα σας δέχτηκε γκολ, έδειξε να "χάνεται" για κάποιο διάστημα;
Είμαστε μια καινούρια ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε ταυτότητα. Έχουμε βέβαια την ταυτότητα του Άρη και έχουμε υποχρέωση να την κρατήσουμε. Θα γίνουμε ομάδα σιγά σιγά, οπότε τα κενά και ειδικά αμυντικά θα τα καλύψουμε. Δεν είναι δυνατόν ο Άρης να έχει δεχτεί 13 γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Υπάρχει όμως το σημαντικό κέρδος πως σήμερα ξεκινήσαμε το παιχνίδι με εφτά μικρούς. Αυτό κρατάω και αυτό έχει σημασία. Ποια ομάδα έχει τέτοια περιθώρια; Και πιστεύω ότι θα βρούμε τα πατήματά μας, θα βελτιωθούμε και θα γίνουμε από τις καλές ομάδες της Κατηγορίας.

Έχετε ένα καλό υλικό με παίκτες έμπειρους και σε μεγαλύτερες Κατηγορίες και με παίκτες που δεν έχουν παίξει στην Α΄ Κατηγορία. Είναι το πρόβλημα ότι μέσα υπάρχουν πάνω από 20 νέοι παίκτες στην ομάδα;
Έχουμε 27 - 28 νέους παίκτες και παίκτες που αρκετοί έπαιζαν στη Β΄ Κατηγορία. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν παίκτες που λόγω της εργασίας τους δε μπορούν να είναι στις προπονήσεις και απαιτείται επίσης χρόνος για να μπουν στα δεδομένα της Κατηγορίας και οι παίκτες που δεν έχουν παίξει σε αυτή. Αλλά πιστεύω θα γίνουμε μια αξιόλογη ομάδα με το υλικό που έχουμε. Σημασία δεν έχει πως ξεκινάς, αλλά πως τελειώνεις.

Πότε υπολογίζετε η ομάδα να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμείτε;
Πιστεύω ότι μετά από ένα μήνα η ομάδα θα λύσει τα προβλήματα και θα αποκτήσει ομοιογένεια. Σιγά σιγά τη φτιάχνουμε και θεωρώ ότι σε ένα μήνα θα φτάσουμε σε καλά επίπεδα. Χωρίς να κάνω υπερβολικές δηλώσεις πιστεύω ότι θα είμαστε κοντά στην τετράδα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.