Τελευταια Νεα

25 Οκτ 2014

Πήγε να το χαλάσει...

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου Αετός Σταμνάς και Ακαδημία Ευηνοχωρίου αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 3 - 3. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ευηνοχωρίου ήταν ο Κώστας Πιστιόλης, που πέτυχε και τα τρία τέρματα, ενώ ο Γαβριήλ Τσιλιπάνος έσωσε το βαθμό για τον Αετό σκοράροντας στο 93ο λεπτό. Παθιασμένη η ομάδα του Δημήτρη Ξηρού απέναντι στον Αετό που είχε μέτρια απόδοση, όμως πολλά παράπονα υπάρχουν για τη διαιτησία του Χρέλια και από τις δύο ομάδες, κυρίως όμως από τους φιλοξενούμενους, με το διαιτητικό τρίο να έχει χάσει από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα και να κινδυνεύει να χαλάσει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.
Στο 9ο μόλις λεπτό ο Κώστας Πιστιόλης εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών των γηπεδούχων και με σουτ έξω από την περιοχή αιφνιδίασε και το Σπυρόπουλο κάνοντας το 0 - 1. Στο 24΄ και πάλι η μπάλα βρέθηκε στον Πιστιόλη μετά από λάθος της άμυνας, ο επιθετικός της Ακαδημίας πέρασε τη μπάλα με κεφαλιά πάνω από το Σπυρόπουλο, όμως ο Λάζαρος Φράγκος πρόλαβε και έδιωξε σε πλάγιο άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Φραγκούλης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπαλάφας με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Μπράτσκα. Στο 34΄ ο Χρέλιας υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Κουσκούνη από το Μπράτσκα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα. Την εκτέλεση ανέλαβε ένα λεπτό αργότερα ο Παστρωμάς, που νίκησε τον τερματοφύλακα της Ακαδημίας κάνοντας το 1 - 1. Στο 38΄ ο Παναγιωτόπουλος ξεχασμένος μέσα στην περιοχή έπιασε το σουτ από δεξιά, ο Σπυρόπουλος έδιωξε, όμως ο Πιστιόλης και πάλι πήγε πρώτος στη μπάλα και με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1 - 2. Στο 43΄ ο Παστρωμάς εκτέλεσε με πάσα το κόρνερ στο Χόντο που έβγαλε τη σέντρα και ο Λάζαρος Φράγκος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε σε 2 - 2. Ένα λεπτό αργότερα ο βοηθός Τσιλίκας ανέφερε στο Χρέλια εξύβριση από τον Παπουτσόπουλο και ο διαιτητής έδωσε την απευθείας κόκκινη στον παίκτη της ομάδας του Ευηνοχωρίου. 
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπαλάφα πάνω στον Πιστιόλη και στο 53΄ ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από το κέντρο, ο Τσαλίκης πήρε τη μπάλα και την έστρωσε στον Πιστιόλη, που βρήκε για μία ακόμα φορά δίχτυα για το 2 - 3. Στο 73΄ ο Αετός είχε δεύτερο δοκάρι με φαλτσαριστό σουτ του Γούλα, ενώ ο παίκτης του Αετού νικήθηκε λίγα λεπτά αργότερα από το Μπράτσκα. Στο 93΄ μετά από κόρνερ του Χόντου οι αμυντικοί της Ακαδημίας απομάκρυναν, ο Λάζαρος Φράγκος επανέφερε τη μπάλα στην περιοχή βρίσκοντας το Γαβριήλ Τσιλιπάνο που με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3 - 3.
Ο διαιτητής Χρέλιας έχασε από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού και οι αποφάσεις του αντιμετωπίζονταν μόνιμα με δυσπιστία από τους παίκτες και των δύο ομάδων, με τη διαιτησία του να κρίνεται κακή και να παρασύρει και το δίδυμο των βοηθών του Τσιλίκα και Λύσσαρη. Δίκαια τα παράπονα και των δύο ομάδων προς το διαιτητή, ενώ στο τέλος οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες από την πλευρά των φιλοξενούμενων.

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ (Παναγιώτης Βάρρας - Βασίλης Παστρωμάς): Σπυρόπουλος, Μπούρος (53΄ Γούλας), Χόντος, Φράγκος Λαζ., Τσιλιπάνος Γαβρ., Ασπρογιάννης, Φραγκούλης, Μπαλάφας, Φράγκος Γεωρ. (65΄ Κουκογιάννης), Κουσκούνης (57΄ Κοκοσούλας), Παστρωμάς.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός):
Μπράτσκας, Κόκορης (80΄ Τριώτης), Διαμαντόπουλος, Αλεξίου, Παπουτσόπουλος, Πασπαλιάρης, Παναγιωτόπουλος, Μάνθος, Κράνης (46΄ Μπαλκούρας), Τσαλίκης (58΄ Νεμποτάκης), Πιστιόλης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.