Τελευταια Νεα

12 Οκτ 2014

Ξεκινάει ο Α.Ο. Αγρινίου

Την προσπάθειά του στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας ξεκινάει στην Κοζάνη με αντίπαλο τους τοπικούς Διόσκουρους ο Α.Ο. Αγρινίου σε λίγη ώρα (Κυριακή στις 5). Η ομάδα βρίσκεται ήδη στη μακεδονική πόλη και ο Γιάννης Διαμαντάκος δε θα έχει στη διάθεσή του το Γιάννη Σταμούλη, που θα μπει στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες. Παναγιώτου, Τρομάρας, Τσατάλας, Πατσέας, Σταμουλάκης, Τσιρώνης, Μήτσου, Γεωργούλας, Μακρής και Γκόβας βρίσκονται στην αποστολή, που θα κυνηγήσει τη νίκη για να μπει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το δεξί στη Γ΄ Εθνική.
Χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ομάδας Περικλής Γερμανός και ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει της αναμέτρησης και αναφέρθηκαν τόσο στο παιχνίδι όσο και στη φετινή χρονιά. 

Ο Περικλής Γερμανός θύμισε πως και τα δύο προηγούμενα χρόνια στη Γ΄ Εθνική η ομάδα ξεκίνησε με νίκη και το ίδιο ελπίζουν να συμβεί και φέτος. Τόνισε πως η ομάδα μπαίνει σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία καθώς είναι στο Βόρειο Όμιλο και θα παίξει σε γήπεδα που δε γνωρίζει. Είπε πως σήμερα το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο που αγωνίζονταν ο Μακεδονικός στην Α1 Κατηγορία και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι, εκφράζοντας την εκτίμηση πως θα πάει σε χαμηλό σκορ. Αναφέρθηκε στους παίκτες που διαθέτει η ομάδα των Διόσκουρων και δήλωσε πως στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή και στη συνέχεια το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Γιάννης Διαμαντάκος από την πλευρά του μίλησε για την εμπειρία του Α.Ο.Α. στη Γ΄ Εθνική, ξεκαθαρίζοντας πως και πέρσι όπως και φέτος υπάρχουν πολύωρα ταξίδια. Τόνισε πως εμπιστεύεται απόλυτα τους παίκτες με τους οποίους δουλεύει και έθεσε σα στόχο τη γρήγορη παραμονή. Όσον αφορά τα παιχνίδια ανέφερε πως είναι διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με τις ομάδες στο Νότο, λέγοντας πως θα υπάρχουν άλλα στυλ παιχνιδιού και ξεκαθάρισε πως για τους Διόσκουρους δε γνωρίζει αρκετά πράγματα ως προς τον τρόπο που αγωνίζονται.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.