Τελευταια Νεα

18 Οκτ 2014

Χάντμπολ γυναικών: Φιλική ήττα για τον Παναιτωλικό

Την ήττα με σκορ 20 - 10 γνώρισε η γυναικεία ομάδα του Παναιτωλικού στο ΔΑΚ Αγρινίου το απόγευμα της Τετάρτης από την πιο έτοιμη και έμπειρη ομάδα της Αναγέννησης Άρτας. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι προετοιμασίας και απέναντι σε μια ομάδα που ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της και πέρσι τερμάτισε στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας και έχασε το πρωτάθλημα στους τελικούς από τη Νέα Ιωνία, οι κοπέλες του Γιώργου Ραμμόπουλου στάθηκαν αρκετά καλά και έδειξαν χαρακτήρα.
Στο πρώτο ημίχρονο το παχνίδι ήταν κοντά στο σκορ και έκλεισε με 4 - 7. Οι έμπειρες παίκτριες της Αναγέννησης στο δεύτερο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκαν λάθη, ήταν πιο ψύχραιμες και άνοιξαν την ψαλίδα του σκορ φτάνοντας στο τελικό 20 - 10.
Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Γιώργος Ραμμόπουλος, που χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στη διάθεσή του, ενώ επεσήμανε και πράγματα που πρέπει να διορθώσει μέχρι το ξεκίνημα του πορωταθλήματος.
Για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι: Ταταράκη, Σπυροπούλου, Καλογήρου, Σιάσου, Κορομηλά, Κοκκώνη, Δήμου, Πουρνάρα, Αποστολοπούλου, Παπαδοπούλου, Στιβανάκη, Κουτσαυτοπούλου, Θεοδώρου, Σκοτίδα, Συράκου, Τζουμάκα, Μαντέλλου, Κολοβού.

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.