Τελευταια Νεα

27 Οκτ 2014

Στο 90' το "τρίποντο" η Ακαδημία


Νικητρια στο τοπικο ντερμπι του Μεσολογγιου αναδειχθηκε η Ακαδημια Μεσολογγιου απεναντι στην μαχητικη ομαδα Αστερα Μεσολογγιου με σκορ 2-1.
Η Ακαδημια Μεσολογγιου μπηκε πολυ δυνατα στο παιχνιδι και με συμμαχο της τον ευνοϊκο αερα και μολις στο 5' εχασε σπουδαια ευκαιρια με τον Τρικαλινο μετα απο σεντρα του Ελευθεριαδη με τη μπαλα μολις αουτ. Ακολουθησε η απιστευτη ευκαιρια του Λατσου σε μοναδικο τετ τα τετ που δεν κατορθωσε να στειλει την μπαλα στα διχτυα του τερματοφυλακα Βασκαντιρα στο 14'.

Στο 16' το 1-0 για την Ακαδημια Μεσολογγιου μετα απο πλαγιοκοπηση απο την αριστερη πλευρα του Ελευθεριαδη και σουτ εστειλε την μπαλα στην απεναντι γωνια του ανυμπορου να αντιδρασει Βασκαντιρα. Το σφυροκοπημα για την Ακαδημια Μεσολογγιου συνεχιζεται χανοντας ευκαιρια στο 22' παλι με τον Λατσο σε τετ τα τετ για να γραψει το 2-0. Περνωντας το 30λεπτο ισορροπησε η ομαδα του Αστερα, ανεβηκε πιο ψηλα και εχασε ευκαιριες στο 34' με τον Κατσαβο και μετα απο σουτ του τελευταιου απεκρουσε ο τερματοφυλακας Τσαποκο. Στο 38' εντονες διαμαρτυριες γα την φιλοξενουμενη ομαδα για πεναλτυ μετα απο διυσδηση του Κατσαβου στην αμυνα της Ακαδημιας Μεσολογγιου και αποκρουση του τερματοφυλακα Τσαποκο (βρισκει πρωτα μπαλα) και απομακρυνει τη μπαλα στα πλαγια. Στο 42' σουτ παλι του δραστηριου Κατσαβου και η μπαλα μολις αουτ. Στο δευτερο ημιχρονο εγινε περισσοτερο παιχνιδι κεντρου με δυνατες μονομαχιες, η Ακαδημια Μεσολογγιου υποχωρησε κοιτωντας περισσοτερο την αμυνα της και αφηνοντας χωρο στους φιλοξενουμενους χανοντας ο Αστερας ευκαιριες με τους Καλυβα, Σαμαρα και Τσιγαριδα στο 53',72 και στο 82'. Η Ακαδημια Μεσολογγιου αντιδρουσε με αντιεπιθεσεις καθως βγηκε ουκ λιγες φορες με τους Τρικαλινο, Ελευθεριαδη και Λατσο και χανοντας μεγαλες ευκαιριες στο 49' στο 63' και στο 79'. Στο 77' η Ακαδημια Μεσολογγιου θα χασει τον Δαλλα μετα απο δευτερη κιτρινη καρτα. Η ομαδα του Αστερα θα ισοφαρισει στο 85' με τον Κατσαβο μετα απο κακη συνενοηση της αμυνας της Ακαδημιας Μεσολογγιου. Στο 90' θα ερθει η λυτρωση για την Ακαδημια μετα απο υποδειγματικη αντεπιθεση και μετα απο φοβερη μπαλια του Λατσου στον Ελευθεριαδη θα περασει και τον τερματοφυλακα Βασκαντιρα και θα γραψει το 2-1 μεσα σε εξαλλους πανυγιρισμους. Το τελικο σφυριγμα του διαιτητη θα βρει τους ποδοσφαιριστες της Ακαδημιας Μεσολογγιου νικητες και δικαιως εισεπραξαν το χειροκροτημα των αρκετων φιλαθλων που βρεθηκαν στο Ενωσιακο γηπεδο. Το διαιτετικο τριο Παναγιωτοπουλου Β. , Τριανταφυλλου, Τολη σε γενικες γραμμες αρκετα καλο. Απο την γηπεδουχο ομαδα αρκετη καλη παρουσια ειχαν οι Κατσαρος, Ελευθεριαδης, Τσαποκο και Κοντομητσος, ενω απο την φιλοξενουμενη ομαδα οι Σαμαρας, Κυριακοπουλος, Καλυβας και Κατσαβος ηταν αυτοι που ξεχωρισαν.
Συνθεσεις ομαδων:

Ακαδημια Μεσολογγιου (Χαιδακης - Διακονου):
Τσαποκο, Αντωνιαδης, Κοντομητσος, Κατσαρος, Κωνστανταρας, Φουντας, Δαλαδαβανης(55' Καλτσης), Λατσος, Τρικαλινος(62' Μπεκιραι), Δαλλας, Ελευθεριαδης(85' Φουντας Κ.)

Αστερας Μεσολογγιου ( Ευθυμιου ):
Βασκαντιρας, Τσιγαριδας, Καγιας, Σακαρελης(70' Κανταρελος), Σταθης, Γατζουδης, Κυριακοπουλος(63' Σταματης), Σταθης Α., Κατσαβος, Σαμαρας, Καλυβας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.