Τελευταια Νεα

19 Οκτ 2014

Επεισοδιακή νίκη του Αρχοντοχωρίου επί της Χρυσοβίτσας με 3-0

 Τραυματίστηκε από κροτίδα ο τερματοφύλακας της Χρυσοβίτσας Διονύσης Ελευθεράτος, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και διεκόπη το ματς για 20 λεπτά. 
Μετά από  ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο Α.Ο. Αρχοντοχωρίου νίκησε την Α.Ε. Χρυσοβίτσας με 3-0 και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα  της Γ΄ τοπικής κατηγορίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στον 3ο Όμιλο.
    Στο τοπικό ντέρμπι  με έντονο φανατισμό, η Χρυσοβίτσα μπήκε καλύτερα στο Α΄ημίχρονο χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να «καθαρίσει» το ματς. Δεν τα κατάφερε και οι γηπεδούχοι έφτασαν στην νίκη και επικράτησαν με 3-0, και έδειξαν ποιός θα είναι το αφεντικό της κατηγορίας, με σκόρερ  τους:  Σωτήρη Αποστολάκη (47΄), τον Μιχάλη Καλλιμάνη (78΄) και το Γιάννη Αποστολάκη (90΄)......


   Οι Φιλοξενούμενοι ωστόσο, διαμαρτύρονται για ακύρωση γκολ στο Πρώτο ημίχρονο, αφού όπως υποστηρίζουν ήταν κανονικό και δεν υπήρχε περίπτωση οφ σαιντ.
     Γενικά έγινε ένα καλό ματς, αλλά δυστυχώς το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες χάλασε το επεισόδιο στις αρχες του Β΄ημιχρόνου, όταν τραυματίστηκε από κροτίδα ο τερματοφύλακας της Χρυσοβίτσας Διονύσης Ελευθεράτος ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο και διεκόπη το ματς για 20 λεπτά. 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.