Τελευταια Νεα

19 Σεπ 2014

Pre game: Αχελώος Αγγελοκάστρου - Ολυμπιακός Παναιτωλίου

Πολύ σημαντική αναμέτρηση είναι αυτή που διεξάγεται στο Αγγελόκαστρο ανάμεσα στον τοπικό Αχελώο και τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου. Οι δύο ομάδες έχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή χρονιά και στοχεύουν να κάνουν πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Αχελώος Αγγελοκάστρου: Τη νίκη θα κυνηγήσει στην πρεμιέρα της η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου. Ο Αχελώος ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Θύελλας Αγίου Ανδρέα για την 1η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ και πλέον όλοι στην ομάδα κινούνται στο ρυθμό της αυριανής αναμέτρησης. Οι τραυματίες Λάμπρος Ζαλοκώστας, Μπαλαμπάνης (χάνουν μεγάλο μέρος της χρονιάς λόγω τραυματισμών σε χιαστό και μηνίσκο αντίστοιχα) και Μπέτσικας δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου: Άμεση ήταν η επάνοδος του Ολυμπιακού Παναιτωλίου στην Α΄ Κατηγορία. Η ομάδα του Κώστα Τάκου ξεπέρασε στο Κύπελλο το εμπόδιο του Χρυσού Αστέρα Παντάνασσας και θέλει να μπει με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι το Ζωγράφο που είναι τραυματίας και τον Πανταζή, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χρήστου Τάκου. Στον πάγκο θα βρίσκεται ο ανέτοιμος Βδουκάκης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.