Τελευταια Νεα

20 Σεπ 2014

Ξεκίνημα για το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων

Το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΝΑ ξεκινάει σε λίγες ώρες και το olatagoal.gr σας παρουσιάζει τους 14 μονομάχους, στο κατά γενική ομολογία καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων σε τοπικό επίπεδο. Οι στόχοι των ομάδων, οι βασικές προσθήκες και αποχωρήσεις σε ένα πρωτάθλημα που όλοι ελπίζουν να είναι ανταγωνιστικό και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ:
Αποτελεί το πιο ιστορικό όνομα της Κατηγορίας. Η Α.Ε.Μ. έχει αλλάξει σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, όμως αποτελεί ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Νέος τεχνικός στην ομάδα θα είναι ο Θεόδωρος Λαυράνος, που πέρσι καθοδήγησε επιτυχημένα τον Απόλλωνα Δοκιμίου. Σημαντικές οι προσθήκες με παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερη κατηγορία και μένει να φανεί κατά πόσο θα είναι έτοιμη στην πρεμιέρα.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Πέρσι ο Άρης ήταν στη Γ΄ Εθνική, όμως οι αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι ήταν σαρωτικές. Νέα διοίκηση, νέος προπονητής ο Γιώργος Ζήκος και ένα ρόστερ αλλαγμένο πλήρως. Σημαντικές οι προσθήκες των Ζέρβα και Ερινάλντο,με το δεύτερο όμως να είναι στρατευμένος, με το στοίχημα του Γιώργου Ζήκου όσον αφορά την εικόνα της ομάδας να είναι μεγάλο. Ο Άρης αποτελεί μια ομάδα πάντα υπολογίσιμη και αυτό είναι από τα μεγάλα "όπλα" του και τη φετινή χρονιά.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ενισχυμένος βγαίνει το φετινό καλοκαίρι ο Όμηρος Νεοχωρίου. Ο περσινός πρωταθλητής πρόσθεσε στο ρόστερ του σημαντικούς παίκτες και συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα συν η παραμονή του Δημήτρη Θεοδοσίου και η παραμονή βασικών παικτών από την περσινή χρονιά. Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς βάφτηκε "πράσινος" και στην ομάδα υπάρχει η αισιοδοξία πως θα έρθουν κι άλλοι.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Απέδειξε και στον τελικό του Super Cup πως και φέτος θα είναι ψηλά. Παρότι ο σχεδιασμός καθυστέρησε ο Αστέρας κράτησε αρκετούς παίκτες και ο στόχος της εισόδου αρχικά στην τετράδα είναι εφικτός. Ο Σταύρος Σταύρου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και δείχνει ότι έχει κερδίσει το σεβασμό όλων, γεγονός σημαντικό για το Ναυπακτιακό, που τα τελευταία χρόνια είχε συχνές αλλαγές στον πάγκο.

ΑΕΤΟΣ ΣΤΑΜΝΑΣ:
Η περσινή τρίτη θέση αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία για την ομάδα. Σημαντικές οι απώλειες των νεαρών Βασιλόγιαννη και Στραβοδήμου, όμως στην ομάδα ήρθαν παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν τα κενά και να φέρουν τον Αετό στις ψηλές θέσεις και φέτος. Στον πάγκο παραμένει το προπονητικό δίδυμο των Παναγιώτη Βάρρα και Βασίλη Παστρωμά.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΑΒΡΟΛΙΜΝΗΣ: Πέρσι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σώθηκε νωρίς, οδήγησε για λίγο την κούρσα και τερμάτισε στην 4η θέση. Έχασε τον περσινό πρώτο του σκόρερ, Κώστα Πιστιόλη και αρκετούς βασικούς παίκτες. Η συνεργασία με την Α.Ε. Τρικόρφου έφερε παίκτες, που πρέπει να δέσουν για να οδηγήσουν εκ του ασφαλούς την ομάδα. Στον πάγκο θα βρίσκεται και φέτος ο Ανδρέας Καλαβριζιώτης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: Ελάχιστες οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και πίστη πως και φέτος η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει. Αν και λίγοι τη δίνουν μέσα στα φαβορί για την τετράδα αυτό δεν απασχολεί τους ανθρώπους της και τον τεχνικό της Περικλή Παπαποστόλου. Ο "Πέρι" θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στην άκρη του πάγκου και η παρουσία του αποτελεί εγγύηση για καλό ποδόσφαιρο και το χτίσιμο μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: Αρκετές οι αλλαγές στο ρόστερ και μετά από χρόνια αλλαγή και στον πάγκο της ομάδας. Ο Νίκος Μιμηγιάννης αντικατέστησε τον Κώστα Γιωτόπουλο και καλείται να φτιάξει μια νέα ομάδα με διαφορετικά στοιχεία. Το έργο του δείχνει αρκετά δύσκολο και μάλιστα ο νέος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του και την ανακάλεσε. Αντικειμενικός στόχος της χρονιάς αποτελεί η αποφυγή του υποβιβασμού.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ:
Εντελώς διαφορετική θα είναι η φετινή ομάδα του Δοκιμίου. Αλλαγές στη Διοίκηση, στην τεχνική ηγεσία με τον Πάνο Τούρκα αντί του Θεόδωρου Λαυράνου και πολλές οι αλλαγές στο ρόστερ. Μετά από πολλά χρόνια παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Γαρούφης, ενώ έφυγαν και παίκτες που αποτελούσαν βασικές επιλογές πέρσι. Το έργο του Πάνου Τούρκα είναι δύσκολο,κάτι που αναγνωρίζει ο τεχνικός του Δοκιμίου και φιλοδοξεί πως θα παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο, που θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ: Η πρόσληψη του Χρήστου Βασιλείου στον πάγκο και η απόκτηση του Βασίλη Κλιάφα αποτελούν εγγυήσεις για τον Αχελώο. Έχασε νεαρούς παίκτες που έπαιξαν πέρσι βασικοί, όμως απέκτησε έμπειρους και νεαρούς παίκτες που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Στόχος είναι η περσινή δύσκολη χρονιά να είναι μια κακή παρένθεση και φέτος η ομάδα να εμφανιστεί πολύ καλύτερη.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Η νεοφώτιστη ομάδα μπαίνει με στόχο την άνετη παραμονή και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχει όλες τις προϋποθέσεις καθώς ο Γιώργος Καραπαππάς έχει το υλικό που μπορεί να φέρει τα θετικά αποτελέσματα. Πρώτο βιολί ο Κώστας Πιστιόλης στην ομάδα που έχει αποκτήσει πολλούς παίκτες που εντυπωσίασαν πέρσι στην κατηγορία με τη φανέλα του Προμηθέα Γαβρολίμνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ: Μικρή παρένθεση αποτέλεσε για τους "ερυθρόλευκους" η περσινή χρονιά στη Β΄ Κατηγορία. Η ομάδα επανήλθε άμεσα στην Α΄ και πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Αλλαγή στην προεδρία με το λουκά Καλαμπόκη, στην τεχνική ηγεσία με τον Κώστα Τάκο και σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ. Στα φιλικά έδειξε καλή εικόνα, έχει καλούς παίκτες και μπορεί να τερματίσει σε μια καλή θέση.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ:
Αν και οι άνθρωποι της ομάδας επιμένουν να λένε πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή λόγω του ότι η Φλόφα δεν έχει αγωνιστεί ξανά στην Α΄ ΕΠΣΝΑ, κάτι τέτοιο δε δείχνει να ισχύει. Η Φλόγα κράτησε τον περσινό κορμό, έχει προσθέσει στο ρόστερ της πολύ σημαντικούς παίκτες, αρκετοί με παραστάσεις από Εθνικές Κατηγορίες και συμπεριλαμβάνεται στις ομάδες που μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Ο Ανδρέας Κονδύλης παραμένει στον πάγκο εξαργυρώνοντας τις δύο συνεχόμενες ανόδους.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ: Επιστροφή στην Α΄ Κατηγορία για την ομάδα του Θέρμου λόγω της παραίτησης του Κεραυνού Γαβαλούς. Η εξέλιξη δεν ξάφνιασε τους ανθρώπους του Απόλλωνα, που έκανε τον προγραμματισμό του και ολοκλήρωσε νωρίς το ρόστερ του. Δύναμή του η έδρα, θέλει να την εκμεταλλευτεί για να εξασφαλίσει την παραμονή. Στον πάγκο θα βρίσκονται ο Γιώργος Γιάκος με τον Αλέξανδρο Κοντό, που πέρσι οδήγησαν στην άνοδο τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου και την Αναγέννηση Θέρμου αντίστοιχα.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.