Τελευταια Νεα

15 Σεπ 2014

Εύκολο απόγευμα για τον Όμηρο

Την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Όμηρος Νεοχωρίου που κέρδισε εύκολα στο Ενωσιακό γήπεδο τον Αστέρα Μεσολογγίου με σκορ 7 - 1. Ο Χρήστος Αγγέλης με σουτ άνοιξε το σκορ στο 21΄ και ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά αργότερα πάλι με σουτ έκανε το 0 - 2. Στο 40΄ Αγγέλης και Σεραφίγγος συνδυάστηκαν με το δεύτερο να σημειώνει το 0 - 3 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο 50΄ ο Γούργαρης πέρασε τη μπάλα στον Τσάμη που με κοντινό πλασέ πέτυχε το τέταρτο γκολ της ομάδας του Δημήτρη Θεοδοσίου. Στο 57΄ ο δημιουργός του τέταρτου γκολ με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε το 0 - 5. Στο 75΄ ο Καλύβας πέρασε κάθετη πάσα στο Σίμο Βαλτογιάννη που σημείωσε το έκτο γκολ και στο 80΄ και πάλι από κάθετη πάσα του Καλύβα ο Πάνος Γούργαρης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0 - 7. Το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Αστέρα ήταν να μειώσουν στο τελικό 1 - 7 στο 88΄ με το Ναούμη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χαμοσφακίδη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ευθυμίου): Βασκαντήρας, Καλύβας, Τσιγαρίδας, Σακκαρέλης (82΄Λινάρδος), Σταθής Γ., Γαντζούδης, Κατσαβός, Κατσάνος, Seva (61΄Αντωνίου), Σταμάτης Κ. (54΄Ναούμης), Χαμοσφακίδης.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου):
Λιαπίκος, Φούντας, Βαλτογιάννης Κ. (46΄ Γατσώρης), Αλεξόπουλος, Κάκκος, Τσάμης (70΄ Καλύβας), Γούργαρης, Χρυσικός, Σεραφίγγος, Αγγέλης (60΄ Ράπτης), Βαλτογιάννης Σ.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.