Τελευταια Νεα

20 Σεπ 2014

Αφεντικό στο "σπίτι" του

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο Απόλλωνας Δοκιμίου που επικράτησε με 5 - 2 του Άρη Αιτωλικού. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το μεγάλο "όπλο" που είχαν και πέρσι, την έδρα τους και κατέκτησαν το "τρίποντο". Αρκετές οι φάσεις στο παιχνίδι, όμως πολλά λάθη έγιναν και στις δύο αμυντικές γραμμές στο πιο παραγωγικό παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής.
Ο Απόλλων ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι με σουτ του Χρήστου Κορομηλά μετά από πάσα του Γιαννακά. Ο Άρης προσπάθησε να απαντήσει όμως ο Σίμος απέκρουσε το σουτ του Ζέρβα στο 10ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα ο Τσιώλης έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Γιαννακά που βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του Άρη και στο 31΄ το σουτ του Βαμβακά πέρασε άουτ. Στο 32΄ ο Νίκος Αθανασίου βρήκε το Ζαχαράκη που σε κενή εστία έκανε το 2 - 0. Στο 35΄ οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο παιχνίδι καθώς κέρδισαν πέναλτι μετά από σέντρα του Καλύβα και χέρι του Χρήστου Κορομηλά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζέρβας, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στην πλάτη του Σίμου και με δεύτερη προσπάθεια ο επιθετικός του Άρη την έστειλε στα δίχτυα. Όμως το ημίχρονο έληξε με 3 - 1 καθώς στις καθυστερήσεις ο Τσάσσης υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Γιαννακά από το Ζηνεμπή και ο Φώτης Κορομηλάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 47΄ ο Χρήστος Κορομηλάς δεν έπιασε καλά το σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ του Φώτη Κορομηλά και σύγχυση στην άμυνα του Άρη και στο 49΄ το σουτ του Ζαχαράκη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 60΄ μετά τη σέντρα του Ζαχαράκη ο Αλέξανδρος Αθανασίου με σουτ από κοντά έκανε το 4 - 1. Εννέα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενποι μείωσαν σε 4 - 2 μετά από σέντρα του Χονδρογιάννη και λάθος απομάκρυνση του Βαμβακά, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 81΄ οι "νησιώτες" έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να "ξαναμπούν" στο παιχνίδι μετά από κόρνερ του Ζέρβα και κοντινό πλασέ του Καρατζογιάννη που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 89΄ ο Αλέξανδρος Αθανασίου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, αυτή τη φορά με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φώτη Κορομηλά, διαμόρφωσε το τελικό 5 - 2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας): Σίμος, Τσακανίκας Ι., Κλοκώνης, Αθανασίου Α., Νταλαπέρας Η., Βαμβακάς, Κορομηλάς Χ. (78΄ Τσακανίκας Ν.), Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (74΄ Αφαλωνιάτης), Ζαχαράκης, Αθανασίου Ν. (61΄ Ξανθόπουλος).

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ (Γιώργος Ζήκος): Τσιώλης, Κουτρούλης Σ., Χονδρογιάννης Χ., Κούσουλας Γ., Ζηνεμπής (61΄ Γιαννής), Μαχμούν (77΄ Κανταρέλος Γ.Ζ.), Καρέτσος (61΄ Λαδάς), Καρατζογιάννης, Καραδήμας, Ζέρβας, Καλύβας.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.