Τελευταια Νεα

22 Σεπ 2014

Προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ καλυβίων

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 1-3, πέτυχε σήμερα στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, ο ΠΑΟΚ, περνώντας έτσι στη δεύτερη φάση του κυπέλλου που διοργανώνεται από την ΕΠΣ νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Η καλυβιώτικη ομάδα με προπονητή τον Λεωνίδα Ζαχαράτο, αντιμετώπισε τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου και με καλή εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να υποσκελίσει τον αντίπαλό του και να πάρει το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση!
Η χρυσή αλλαγή» του Σωτήρη Τασούλη στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε γρήγορα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού πέτυχε το πρώτο γκολ με την είσοδό του στο 46΄ λεπτό, με  ψηλοκρεμαστό σουτ, μέσα από την μεγάλη περιοχή!
Η ομάδα του Αστέρα ισοφάρισε προσωρινά στο 52΄ λεπτό με σουτ του  Ν. Μποτσιβάλη. Ακολούθως ο Ντόβρος στο 65΄ λεπτό με κοντινή προβολή, μετά από σουτ που επιχείρησε ο Τασούλης, πέτυχε το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους και  τέλος στο 88΄ λεπτό, ωραία  επέλαση και ανατροπή εντός περιοχής, του δραστήριου Τασούλη, δόθηκε η εσχάτη των ποινών.
Το πέναλτι κτύπησε με επιτυχία ο ίδιος και πέτυχε το τρίτο τέρμα για τους καλυβιώτες.
Τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον β΄ γύρο του κυπέλλου θα αναδείξει η κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες από την διοργανώτρια αρχή.
Εν τω μεταξύ, την Κυριακή 28/09/2014 ξεκινόύν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ Καλυβίων για το πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας ΕΠΣ, με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟ Αγρινίου, εκτός έδρας, στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου.
Ο ΠΑΟΚ αγωνίσθηκε με τους εξής παίκτες:
Γ. Ανδριόπουλος, Ν. Μιγδάκης, Αντ. Γαλίας, Ν. Μυλωνάς, Φ. Πεσλής, Μ. Πύθουλας, Ι. Στρατόπουλος (45΄ Τασούλης), Δ. Γαλανόπουλος (70΄ Δ. Γρέντζελος), Δ. Ντόβρος (80΄ Κ. Ρεπετσάς), Λ. Καραλής, Γ. Μυλωνάς
http://kalyvia.gr/
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.