Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2014

Με το "αριστερό" στο Κύπελλο

Ο Παναιτωλικός δε μπήκε με το "δεξί στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς στην πρεμιέρα του 8ου Ομίλου ηττήθηκε στο Αγρίνιο από τα Χανιά με σκορ 1 - 0. Η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν ήταν καλή και τα Χανιά του Σούλη Παπαδόπουλου με σκόρερ τον Πάγκαλο πήραν την πολύτιμη νίκη. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν όσον αφορά την πρόκριση με τον Παναιτωλικό να καλείται να καλύψει αυτή την ήττα στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό εκτός και Ολυμπιακό Βόλου εντός. 
Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 9΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνες και κεφαλιά του Ετζενγκέλε που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Ρίζος. Στο 11΄ μετά από σέντρα του Πάγκαλου ο Κρητικός έπιασε την προβολή, όμως η επέμβαση του Μαλεζά ήταν σωτήρια με τη μπάλα να καταλήγει τελικά άουτ και στο 15΄ μετά από ατομική ενέργεια και σουτ του Πάγκαλου ο Στεφανάκος έδιωξε σε κόρνερ. Στο 17΄ μετά από σέντρα του Παπουτσογιαννόπουλου και κεφαλιά του Κάπελ, ο Κοντέων παρότι μπερδεύτηκε αρχικά, τελικά απομάκρυνε και στο 27΄ ο Μανωλάς έκοψε την τελευταία στιγμή τον Κόρμπο μετά την πάσα του Άλβες. Στο επόμενο λεπτό ο Ρίζος απομάκρυνε το σουτ του Μαρτίνες και στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου στο 35΄ ο Πάγκαλος έβγαλε τον Κρητικό απέναντι από το Στεφανάκο, όμως το σουτ που έπιασε έφυγε άουτ.
Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Πάγκαλος ξεκίνησε κούρσα από το κέντρο περίπου και φτάνοντας έξω από τη μεγάλη περιοχή έπιασε το σουτ που κατέληξε στη δεξιά γωνία του Στεφανάκου για το 0 - 1. Στο 53΄ ο Μαρτίνες εκτέλεσε το φάουλ βρίσκοντας τον Κάπελ, που έπιασε το σουτ και έδιωξε σε κόρνερ ο Ρίζος και στο επόμενο λεπτό μετά την εκτέλεση του κόρνερ από το Μαρτίνες ο Κάπελ έπιασε την κεφαλιά που απέκρουσε ο Ρίζος. Στο 58΄ μετά το φάουλ του Μαρτίνες ο Κόρμπος από πλεονεκτική θέση δεν έπιασε καλά την κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στο 65΄ τα Χανιά έχασαν μεγάλη ευκαιρία μετά από σέντρα του Καραγιάννη και κοντινό πλασέ του Γκούμα που έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό μετά την πάσα του Κάπελ ο Μορένο έπιασε το σουτ, αλλά ο Ρίζος απέκρουσε. Στο 82΄ το φάουλ του Καμινιώτη πέρασε άουτ και στο επόμενο λεπτό μετά τη σέντρα του Κάπελ ο Βασιλείου με κοντινή προβολή. Στη τελευταία φάση του αγώνα ο Κάπελ έβγαλε τη σέντρα, όμως η κεφαλιά του Βασιλείου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κόρμπος (73΄ Βασιλείου), Καλογέρης, Κάπελ, Μήλιος (58΄ Φωτάκης), Μαρτίνες, Άλβες (58΄ Μορένο).

ΧΑΝΙΑ (Σούλης Παπαδόπουλος):
Ρίζος, Γκούμας, Παγώνης, Καραγιάννης (85΄ Εσονό), Καραλής (61΄ Καμινιώτης), Κρητικός (88΄ Γουέλκαμ), Κοντέων, Σιλιγαρδάκης, Πάγκαλος, Μανωλάς, Γκότοβος.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.