Τελευταια Νεα

22 Σεπ 2014

Με πρωταγωνιστή το Σιαπλαούρα

Την πρόκριση στη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Αμβρακικός Λουτρού που επιβλήθηκε μέσα στην Κατούνα με 3 - 0 του τοπικού Μεδεών. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Λουτρού ο Σιαπλαούρας που πέτυχε και τα τρία τέρματα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες και στη σημαντικότερη η γηπεδούχος ομάδα είχε δοκάρι με το Σεράφη στο 36΄. Στο δέυτερο ημίχρονο η ομάδα του Λουτρού προηγήθηκε στο 66΄ όταν ο Σιαπλαούρας έκλεψε τη μπάλα από τους αμυνόμενους και με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουμπούλη. Στο 76΄ ο ίδιος παίκτης με ατομική προσπάθεια από αριστερά και πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 2 - 0. Στο 80΄ ο Σιαπλαούρας και πάλι βγήκε πίσω από τους αμυντικούς και με πλασέ σημείωσε χατ τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 0 - 3.

ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ: Μπουμπούλης, Φίλης, Μούχας, Μπερίκος (60΄ Σακκάς), Μαυρομμάτης (81΄ Τσαμποδήμος), Σεράφης Ε., Τζαβίδης, Νεοφώτιστος, Κάτρης (67΄ Σαμαντάς), Σεράφης Δ., Γουρουνάς.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: Στασινός Καραούλης (Τσιλίκης), Τρομπούκης, Φονιάς, Μανιφάβας, Νίκας, Παπακίτσος, Ρούσσας, Σιαπλαούρας (Ζούμπος), Γόγα, Κακιώνης (75΄ Καζάκος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.