Τελευταια Νεα

20 Σεπ 2014

Αλληλοεξουδετερώθηκαν

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι Αχελώος Αγγελοκάστρου και Ολυμπιακός Παναιτωλίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 0 - 0. Λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την ομάδα του Παναιτωλίου να πιέζει στο τέλος, που ο Αχελώος έδειξε να μένει από δυνάμεις.
Η πρώτη φάση του αγώνα έγινε στο 25΄ με φάουλ του Αλπέντζου που έδιωξε ο Κλιάφας. Στη φάση υπήρξαν διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Παναιτωλίου πως το μαρκάρισμα πάνω στον Κοντοπάνο έγινε μέσα στην περιοχή. Στο 31΄ ο Μάκος από πλάγια θέση έπιασε το σουτ που έφυγε άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Κλιάφα. Δύο λεπτά αργότερα ο Κατσαβοχρήστος απέκρουσε εύκολα το σουτ του Στάθη Τζαμαλή. Στη σημαντικότερη φάση του αγώνα ο Στάθης Ζαλοκώστας εκτέλεσε το φάουλ και ο Λευτέρης Καλοκαίρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κατσαβοχρήστου.  
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 71΄ ο Κοντοπάνος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κλιάφα, με το δεύτερο βοηθό Ροδάτο να υποδεικνύει οφσάιντ σε μια οριακή φάση, όπου διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Στο τελευταίο τέταρτο ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις, είχε την κατοχή, όμως δεν απείλησε ουσιαστικά.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Βασιλείου): Κλιάφας, Καραλής Ευαγ., Φούντας (72΄ Ταμπάκης), Ρόκκος, Κωνσταντίνου, Τζαμαλής, Βαγενάς, Αλεξάκης, Καλοκαίρης (82΄ Μήτσος), Ζαλοκώστας Ευστ., Φάτσαλης (56΄ Αριστόπουλος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ (Κώστας Τάκος):
Κατσαβοχρήστος, Αλπέντζος, Λαμπρακόπουλος, Ντίνος, Γαρούφης, Τάκος, Τζαμαλίς, Κατσιμάρης (86΄ Βδουκάκης), Κοντοπάνος, Μάκος (72΄ Μπουκουβάλας), Τσοπανάς (61΄ Φορτωτήρας).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.