Τελευταια Νεα

14 Σεπ 2014

Πανάξια πρόκριση της Δάφνης Μεγάλης Χώρας

Την έκπληξη της πρώτης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ έκανε η νεοφώτιστη στη Β΄ Κατηγορία Δάφνη Μεγάλης Χώρας που επιβλήθηκε με 3 - 1 του Απόλλωνα Δοκιμίου και πέρασε στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Γιάννη Πάνου κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της, έκανε φάσεις και γκολ και κατέκτησε μια πανάξια πρόκριση. Κομβικό σημείο του παιχνιδιού το χαμένο πέναλτι του Απόλλωνα στο 82΄ με τον τερματοφύλακα της Δάφνης Καρατζένη να πέφτει σωστά και να νικάει το Φώτη Κορομηλά.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού στο παιχνίδι με σέντρα - σουτ του Καλογεράκη. Στη συνέχεια ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει όμως το σουτ του Ζαχαράκη στο 6΄ πέρασε άουτ και το σουτ του ίδιου παίκτη στο 9΄ έδιωξε ο Καρατζένης. Στο 13΄ μετά από λάθος στην άμυνα του Δοκιμίου ο Φυτόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας, έπιασε το σουτ, όμως ο Αβραμίδης απέκρουσε. Στο επόμενο λεπτό ο Καρατζένης απέκρουσε εύκολα το σουτ του Νίκου Νταλαπέρα και στο 19΄ η ομάδα του Πάνου Τούρκα ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά του αμαρκάριστου Νίκου Αθανασίου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φώτη Κορομηλά. Στο 22΄ ο Καρατζένης απέκρουσε εύκολα το φάουλ του Φώτη Κορομηλά. Στο επόμενο λεπτό η Δάφνη έχασε τη μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καλογεράκης έκανε το γύρισμα, ο Φυτόπουλος έκανε την προβολή από κοντά και ο Αβραμίδης έδιωξε εντυπωσιακά. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Νίκος Νταλαπέρας πέρασε τη μπάλα στο Ζαχαράκη, που αιφνιδιάστηκε και το πλασέ του πέρασε μακρυά άουτ στο 45΄.
Στο 47΄ το σουτ του Χρήστου Κορομηλά πέρασε άουτ και στο 53΄ σέντρα - σουτ του Νίκου Νταλαπέρα πήγε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και πέρασε άουτ. Στο 62΄ οι γηπεδούχοι έχασαν δεύτερη μεγάλη ευκαιρία με το Μουλαρογιάννη να βγάζει σε θέση τετ α τετ το Ρενάτο Πόνε που έκανε το πλασέ, όμως ο Αβραμίδης έδιωξε με τα πόδια. Στο 64΄ και στο 66΄ από κόρνερ του Φώτη Κορομηλά οι κεφαλιές των Ηλία Νταλαπέρα και Αλέξανδρου Αθανασίου πέρασαν άουτ. Στο 68΄ ο Νίκος Νταλαπέρας έβγαλε τη σέντρα και ο Γιαννακάς μέσα από την περιοχή με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 69΄ ο Μουλαρογιάννης με κεφαλιά βρήκε τον Καλογεράκη, που ανατράπηκε από τον Αβραμίδη και ο Ντζάνης υπέδειξε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάνος Μολώνης που ευστόχησε δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 79΄ ο Καρατζένης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Νίκου Νταλαπέρα και δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φώτης Κορομηλάς όμως και πάλι ο Καρατζένης έδιωξε εντυπωσιακά στη σημαντικότερη ευκαιρία του Απόλλωνα. Στο 83΄ το σουτ του Ρενάτο Πόνε πέρασε άουτ και στο 92΄ ο Τσακαρδάνος με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Αβραμίδη και διαμόρφωσε το τελικό 3 - 1.
Χωρίς προβλήματα το διαιτητικό τρίο των Ντζάνη, Θεοφίλη και Καλαμάρη, που έλεγξαν ένα παιχνίδι που είχε ένταση σε κάποιες στιγμές.

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (Γιάννης Πάνου):
Καρατζένης, Μολώνης Δ., Τάτσης, Καραγιάννης, Μολώνης Π., Νταλακούρας, Φυτόπουλος (50΄ Αλτζερίνης), Μουλαρογιάννης, Αθανασόπουλος (37΄ Ρενάτο Πόνε), Κοτσώρης, Καλογεράκης (84΄ Τσακαρδάνος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Πάνος Τούρκας):
Αβραμίδης, Τσακανίκας (74΄ Καγκαράς), Αθανασίου Α. (82΄ Αφαλωνιάτης), Νταλαπέρας Η., Νταλαπέρας Ν., Κορομηλάς Φ. (62΄ Αθανασίου Δ.), Κορομηλάς Χ., Βαμβακάς, Γιαννακάς, Ζαχαράκης, Αθανασίου Ν.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.